Krypton F Aktiv rullestol

Den letteste sammenleggbare rullestolen noensinne.

Vi visste at neste prosjekt ville kreve noe spesielt. Med den mest avanserte konstruksjonsteknikken, det vakreste designet og de beste materialene har vi utviklet den ultimate QUICKIE. Vi utviklet kabonrullestolen Krypton F (også tilgjengelig som fastramme).

QUICKIE Krypton F er den letteste sammenleggbare rullestolen noensinne. Ingen kompromisser ble inngått. Det var kun ett materiale vi kunne bruke for å oppnå ytelse på dette nivået – karbonfiber utviklet for luftfartsindustrien. Opplev forskjellen, flere meter per tak og lett som en fjær!

Les mer >

QUICKIE Krypton F sammenleggbar rullestol

Media og dokumentasjon

QUICKIE Krypton F - Sett fra siden
QUICKIE Krypton Video
QUICKIE Krypton F - Sammenfoldet

Bilder

Video

Be om brosjyre

Du trenger bare å registrere deg nedenfor og vi sender deg infoen.

Jeg ønsker å motta informasjon fra Sunrise Medical ¹
Jeg aksepterer personvernerklæringen

¹ Sunrise Medical respekterer ditt privatliv. Dine personlige detaljer vil bli holdt konfidensielle og vil kun bli brukt til å sende deg informasjon fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheter om oss. I samsvar med lov om datasikkerhet, trenger vi din tillatelse ved at du selv fyller inn og sender inn detaljene i skjemaet ovenfor. Opplysninger om deg vil ikke bli videresendt eller gjort tilgjengelig for noen uten din tillatelse. Alle ansatte som måtte ha tilgang til disse dataene, eller på annen måte bearbeider disse, er bundet av taushetsplikt. Dersom du ønsker å se hva som ligger lagret om deg eller ønsker å bli slettet fra vårt register, kan du bare sende en e-post til post@sunrisemedical.no, eller skrive til oss: Markedsavdelingen, Sunrise Medical AS, Delitoppen 3, 1540 Vestby.