Hoftebelter

Et godt utvalg belter for voksne og barn

Alle hoftebeltene fra Kinetic Balanse er utstyrt med to polstrede pads for å sikre brukerkomfort og riktig trykkfordeling. Nylon stroppene er pent innarbeidet i polstrede deler som er laget av materialer av høy kvalitet og er skitt og vannavstøtende.

Størrelsene er tydelig markert på innsiden av beltet og trimmestroppen sikrer korrekt symmetriske justeringer, selv når terapauten er posisjonert på baksiden av enheten. Slik kan man innstille og justere størrelsen.

Les mer >

Hoftebelter | Kinetic Balance

Be om brosjyre

Du trenger bare å registrere deg nedenfor og vi sender deg infoen.

Jeg ønsker å motta informasjon fra Sunrise Medical ¹
Jeg aksepterer personvernerklæringen

¹ Sunrise Medical respekterer ditt privatliv. Dine personlige detaljer vil bli holdt konfidensielle og vil kun bli brukt til å sende deg informasjon fra Sunrise Medical, om produkter og andre nyheter om oss. I samsvar med lov om datasikkerhet, trenger vi din tillatelse ved at du selv fyller inn og sender inn detaljene i skjemaet ovenfor. Opplysninger om deg vil ikke bli videresendt eller gjort tilgjengelig for noen uten din tillatelse. Alle ansatte som måtte ha tilgang til disse dataene, eller på annen måte bearbeider disse, er bundet av taushetsplikt. Dersom du ønsker å se hva som ligger lagret om deg eller ønsker å bli slettet fra vårt register, kan du bare sende en e-post til post@sunrisemedical.no, eller skrive til oss: Markedsavdelingen, Sunrise Medical AS, Delitoppen 3, 1540 Vestby.