Manuelle Rullestoler / QUICKIE / Aktivitet / Attitude Hybrid

Attitude HybridHåndsykkel

Sykkelfronten som kombinerer manuell sykling med elektrisk motorhjelp.

Quickie Attitude Hybrid sykkelfront kombinerer alle helsefordelene ved manuell sykling med trygghet i form av motorisert hjelp. Motoren vil hjelpe deg i f.eks. motbakker og ellers når du trenger den lille ekstra hjelpen.

Be om brosjyre

QUICKIE Attitude Hybrid sykkelfront
Sykkelfronten du fester til rullestolen på 6 sekunder!

Sykkelfronten du fester til rullestolen på 6 sekunder!

Docking-mekanismen for Quickie Attitude Hybrid er så enkel at du klarer å feste fronten på kun 6 sekunder! Du tar den av igjen akkurat like raskt! 

Ta en titt på denne korte videoen så ser du hvor lett det er!

Manuell håndsykkel med hjelpemotor som får deg hvor du vil.

Manuell håndsykkel med hjelpemotor som får deg hvor du vil.

Den kraftige 250 Watts motoren gir en topp hastighet på 23 km/t. Attitude Hybrid er ideel til bruk på steder med mange bakker eller hvis du vil forflytte deg over lengre distanser.  Sette bare fronten på din manuelle stol og kjør av gårde. I tillegg kan du slappe av for du vet at det 14.5Ah lithium-ion batteriet vil holde hele turen.

Praktisk veskeholder

Praktisk veskeholder

Ønsker du å ta med deg noe på turen har du mulighet til det ved å benytte veskeholder til Attituden.

Ergonomisk V-Krank

Ergonomisk V-Krank

Da du ønsker å benytte mye tid bak håndtakene på Attitude, er det sørget for at håndtakene er plassert slik at de ikke kommer i kontakt med din kropp i noen av posisjonene.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Rammebredde front:26 – 46 cm
Kranklengde:170 mm
V-krank bredde:470 mm
Størrelse framhjul:20"
Ytelse/Vekt
Gir skiftere:Trigger / Grip shift
Antall gir:10
Hastighetsvalg:23 kph
Bremser:Skivebremser (160 mm)
Motor:250 W
Batterier:14.5 Ah
Maks. brukervekt:100 kg
Totalvekt:21.5 kg
Vekt av deler på rullestolen:170 g

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Dokumentasjon

Ofte Stilte Spørsmål

Totalbredden på rullestolen kan du finne i brukerveiledningen. Viktige faktorer å vite er setets bredde og hvilken cambring du eventuelt har på din stol. Dette har å gjøre med hvilken vinkel du har på plassering av drivhjulene. Totalbredden på stolen vil øke med 80 mm ved en cambringsgrad på 6 grader i forhold til en stol uten cambring. 

Det kommer veldig an på hvor ofte den benyttes, hvor du benytter den, hvor ofte du selv vasker og vedlkeholder den og hvor den lagres når den ikke brukes. Med normalt godt vedlikehold anbefales det å ha service ca 1 gang per år. Oftere dersom du  benytter den hardt hver dag.

Produkter som eies av NAV følger deres rutiner og praksis for service og vedlikehold.

Se i brukerveiledningen for råd om renhold og vedlikehold av rullestolen. 

Om du har en sammenleggbar rullestol vil du finne en merkelapp på rammens kryss under setet. På en fastrammestol vil du finne den bak på rammen. 

En aktiv rullestol er en fellesbetegnelse på stoler som er lette i vekt og beregnet for aktive brukere som har styrke i overkroppen og armene til å kjøre stolen selv. En allround stol er ofte en stol som er beregnet på brukere som kjører noe selv og som også får hjelp ved kjøring. Som oftest er allroundstolene sammenleggbare(kryssramme) og har høyderegulerbare kjørehåndtak. Allroundstolene er ofte noe tyngre enn aktivstolene. 

Dette er en benevnelse på typer rullestoler som er svært lette i vekt og passer godt for personer som er aktive og kjører rullestolen selv. Innenfor denne gruppen av rullestoler finner du varianter av stoler som f.eks. fastrammestoler og kryssrammestoler som igjen har ulike egenskaper. Eksempler på aktivstoler fra Quickie er Helium, Krypton, Xenon2 og Impera.

 1 2 3