Zippie Salsa M

Beste innendørs ytelse

Dette produktet er ikke lenger med i avtalen med NAV. VI kan likevel tilby midthjulsdrevet elektrisk rullestol med smalt understell og sittesystem for små voksne/unge. Ta kontakt med en av våre salgsrepresentanter eller send oss en e-post: post@sunrisemedical.no

Zippie Salsa M's midthjulsdrevet understell gir den beste ytelsen for innendørs bruk takket være den lille plassen den krever for å snu. Utendørs fungerer den også meget godt, på grunn av det unike fjæringssytemet som gir stolen en myk, trygg og stabil kjøring. Svært god sitteenhet med gode innstillilngsmuligheter.

Les mer >

Zippie Salsa M el. rullestol barn
general.CrashTestApproved#

Godkjent i kollisjonstest
Dette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

Media og dokumentasjon

Zippie Salsa Powerchair - Explore your world
Zippie Salsa M med elektrisk tilt (post 23)
Zippie Salsa M Lifestyle

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.