Zippie Salsa M

Beste innendørs ytelse

Zippie Salsa M's midthjulsdrevet understell gir den beste ytelsen for innendørs bruk takket være den lille plassen den krever for å snu. Utendørs fungerer den også meget godt, på grunn av det unike fjæringssytemet som gir stolen en myk, trygg og stabil kjøring. Svært god sitteenhet med gode innstillilngsmuligheter.

Les mer >

Zippie Salsa M el. rullestol barn
general.CrashTestApproved#

Godkjent i kollisjonstest
Dette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

Media og dokumentasjon

Zippie Salsa Powerchair - Explore your world
Zippie Salsa M med elektrisk tilt (post 23)
Zippie Salsa M Lifestyle

Bilder

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.