QUICKIE Helium

Justerbar og lett i vekt - det er Quickie Helium!

Helium tilbyr imponerende kjørekomfort og passer for den aktive brukeren med høye krav til stolen. Du kan gjøre dine valg og vi leverer stolen som passer nettopp deg. Det blir en lettkjørt, stabil og svært responsiv rullestol med lav vekt! Siden sist stolen var på avtale er det gjort flere gode forbedringer!

Ønsker du utprøving? Ta kontakt med din lokale terapeut for avtale.

Åpne tilbehørsbrosjyren

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
Crash Tested QUICKIE Helium Aktiv fastrammestol
Lett i vekt

Lett i vekt

QUICKIE Helium er laget av høykvalitet aluminium. Dette sammen med hydroform teknologi som er lånt fra sykkelindustrien gjør at rammerørene kan formes ovale. Teknologien gir en svært holdbar og stabil ramme med tynne rørvegger som gjør at vi sparer vekt. Dessuten er det ikke behov for stabilisringsstag under stolen, noe som gjør at den får en åpen L-formet ramme. Dette gjør Helium lett å løfte inn og ut av bilen. 

Helium i post 2 - standardkonfigurasjon

Helium i post 2 - standardkonfigurasjon

Bildet viser QUICKIE Helium slik den leveres som standard i post(delkontrakt) 2. 

Fullt justerbar i kombinasjon med lav vekt

Fullt justerbar i kombinasjon med lav vekt

Helium er en fullt justerbar rullestol,selv om den har svært lav vekt. Trinnløs innstilling av tyngdepunkt, vinkel- og høydejusterbar rygg samt mulighet for å velge setevinkel er noen av Heliums gode egenskaper.
 

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:SB+170 mm (0°); SB + 230 mm (3°); SB+290 mm (6°); SW +350 mm (9°). Some configurations can exceed a total width of 700 mm.
Setebredde:320 - 460 mm (i 20 mm trinn)
Setedybde:340 - 480 mm (i 20 mm trinn)
Setehøyde foran:430 - 570 mm (i 10 mm trinn)
Setehøyde bak:370 -500 mm (i 10 mm trinn)
Rygghøyde:250 - 450 mm i 25 mm trinn
Ryggvinkel:-31° til +15° i 3.5° trinn
Rammevinkel:100° / 92° / 88°
Rammens innvinkling:0 mm, 10 mm & 30 mm (på hver side)
Camber:0° / 3° / 6° / 9°
Farger:32 fargevalg
Ytelse/Vekt
Maks. brukervekt:125 kg
Totalvekt:fra 6.8 kg / fra 7,5 kg i NAV konfigurasjon
Transport
Kollisjonstestet og godkjentDette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Totalbredden på rullestolen kan du finne i brukerveiledningen. Viktige faktorer å vite er setets bredde og hvilken cambring du eventuelt har på din stol. Dette har å gjøre med hvilken vinkel du har på plassering av drivhjulene. Totalbredden på stolen vil øke med 80 mm ved en cambringsgrad på 6 grader i forhold til en stol uten cambring. 

Det kommer veldig an på hvor ofte den benyttes, hvor du benytter den, hvor ofte du selv vasker og vedlkeholder den og hvor den lagres når den ikke brukes. Med normalt godt vedlikehold anbefales det å ha service ca 1 gang per år. Oftere dersom du  benytter den hardt hver dag.

Produkter som eies av NAV følger deres rutiner og praksis for service og vedlikehold.

Se i brukerveiledningen for råd om renhold og vedlikehold av rullestolen. 

Om du har en sammenleggbar rullestol vil du finne en merkelapp på rammens kryss under setet. På en fastrammestol vil du finne den bak på rammen. 

En aktiv rullestol er en fellesbetegnelse på stoler som er lette i vekt og beregnet for aktive brukere som har styrke i overkroppen og armene til å kjøre stolen selv. En allround stol er ofte en stol som er beregnet på brukere som kjører noe selv og som også får hjelp ved kjøring. Som oftest er allroundstolene sammenleggbare(kryssramme) og har høyderegulerbare kjørehåndtak. Allroundstolene er ofte noe tyngre enn aktivstolene. 

Dette er en benevnelse på typer rullestoler som er svært lette i vekt og passer godt for personer som er aktive og kjører rullestolen selv. Innenfor denne gruppen av rullestoler finner du varianter av stoler som f.eks. fastrammestoler og kryssrammestoler som igjen har ulike egenskaper. Eksempler på aktivstoler fra Quickie er Helium, Krypton, Xenon2 og Impera.

 1 2 3 4