QUICKIE Helium

Justerbar og lett i vekt - det er Quickie Helium!

Helium tilbyr imponerende kjørekomfort og passer for den aktive brukeren med høye krav til stolen. Du kan gjøre dine valg og vi leverer stolen som passer nettopp deg. Det blir en lettkjørt, stabil og svært responsiv rullestol med lav vekt! Siden sist stolen var på avtale er det gjort flere gode forbedringer!

Avtale demonstrasjon BESTILLINGSSKJEMA
Crash Tested QUICKIE Helium Aktiv fastrammestol
Lett i vekt

Lett i vekt

QUICKIE Helium er laget av høykvalitet aluminium. Dette sammen med hydroform teknologi som er lånt fra sykkelindustrien gjør at rammerørene kan formes ovale. Teknologien gir en svært holdbar og stabil ramme med tynne rørvegger som gjør at vi sparer vekt. Dessuten er det ikke behov for stabilisringsstag under stolen, noe som gjør at den får en åpen L-formet ramme. Dette gjør Helium lett å løfte inn og ut av bilen. 

Helium i post 2 - standardkonfigurasjon

Helium i post 2 - standardkonfigurasjon

Bildet viser QUICKIE Helium slik den leveres som standard i post(delkontrakt) 2. 

Fullt justerbar i kombinasjon med lav vekt

Fullt justerbar i kombinasjon med lav vekt

Helium er en fullt justerbar rullestol,selv om den har svært lav vekt. Trinnløs innstilling av tyngdepunkt, vinkel- og høydejusterbar rygg samt mulighet for å velge setevinkel er noen av Heliums gode egenskaper.
 

Be om en QUICKIE Helium demonstrasjon idag.

Ser du etter brosjyre? Ingen problem,bare velg opsjonen og vi sender deg en kopi på e-post. Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en demonstrasjon?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger for å sende deg en e-postbekreftelse og kontakte deg for å avtale demonstrasjon med en Sunrise Medical-representant. Vi vil ikke sende noe personlig informasjon til noen før det er avtalt med deg og fått ditt samtykke. Informasjonen du gir oss på web vil bli lagret i Storbritannia og vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å oppfylle din forespørsel (og ikke lenger enn 1 år).

Meld deg på for å få våre nyhetsbrev

Dimensjoner
Totalbredde:SB+170 mm (0°); SB + 230 mm (3°); SB+290 mm (6°); SW +350 mm (9°). Some configurations can exceed a total width of 700 mm.
Setebredde:320 - 460 mm (i 20 mm trinn)
Setedybde:340 - 480 mm (i 20 mm trinn)
Setehøyde foran:430 - 570 mm (i 10 mm trinn)
Setehøyde bak:370 -500 mm (i 10 mm trinn)
Rygghøyde:250 - 450 mm i 25 mm trinn
Ryggvinkel:-31° til +15° i 3.5° trinn
Rammevinkel:100° / 92° / 88°
Rammens innvinkling:0 mm, 10 mm & 30 mm (på hver side)
Camber:0° / 3° / 6° / 9°
Farger:32 fargevalg
Ytelse/Vekt
Maks. brukervekt:125 kg
Totalvekt:fra 6.8 kg / fra 7,5 kg i NAV konfigurasjon
Transport
KollisjonstestetDette produktet har blitt testet og godkjent I henhold til kravene i ISO 7176-19.

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.