Å kunne stå er viktigere enn du tror!

Levo rullestolene vil gi deg hjelpen du trenger for å komme opp i ståstilling. Dette vil du oppdage vil gi deg mange muligheter for bedre funksjon både fysisk og psykisk. 

Om stårullestoler

Stårullestol er et unikt hjelpemiddel for de som har problemer med å gå eller stå oppreist. I tillegg til å ha de samme funksjonene som en aktiv rullestol, vil LEVO gjøre at du kan stå oppreist på egenhånd. De manuelle stolene våre finnes i 2 modeller. Levo Active Easy er en ren manuell stol med manuell oppreising og Levo Compact Easy er en manuell stol med elektrisk ståfunksjon. 

Les nøye igjennom brukerveiledninger og alle instruksjonene før du bruker LEVO-rullestolen. Håndboken inneholder viktig informasjon for riktig og trygg bruk av stolen. Når du går opp i stående stilling, kan kroppen belastes på en måte som den kanskje ikke er vant til. 

Kontroller derfor med legen eller terapeuten din at du ikke lider av kraftig kontraktur eller benskjørhet, før du bruker stårullestolen. Ved eventuelle kraftige eller plutselige kramper eller liknende, kan brukeren stå under oppsyn av en ledsager. Ta kontakt med din leverandør, forhandler eller Levo AG hvis du har synsvansker. Hvorvidt du bruker LEVO som et ståhjelpemiddel til daglig bruk, eller som et treningsapparat for ståøvelser, vil den garantert gi deg optimal selvstendighet, mobilitet og helse.