Patricia Santana

"Livet slutter ikke når du sitter i rullestol. Det blir et nytt. Og det er den perfekte muligheten til å overvinne dine grenser hver dag."

Da jeg var 11 år fikk jeg diagnosen transverse myelitis, en type betennelse i ryggmargen. Det skjedde helt plutselig. Inntil da hadde jeg ikke hatt noen problemer med helse og fra den ene dagen til den andre mistet jeg all bevegelse fra brystet og ned og må benytte rullestol. 

Jeg elsker mote og makeup og kan bruke timer på å bla gjennom motemagasiner, se videoer eller besøke butikker. I 2015 gjennomførte jeg en drom da jeg ble den første spanske modellen i en rullestol som gikk ut på catwalken på New York Fashion Week. 

Jeg drømmer om å tjene til livets opphold med noe jeg har bygget opp selv og noe som motiverer andre. Jeg blir inspirert av de som overvinner egen barriere og som våkner hver dag og tar risiko for å gjøre det de vil. Jeg elsker å lese inspirerende historier om mennesker som har nådd alt fra et utgangspunkt fra ingenting.

Livet slutter ikke når du sitter i rullestol, det blir et nytt. Det er en mulighet til å overvinne dine grenser hver dag. Å se tilbake og se hva du har overvunnet er utrolig!

patriicia_stna