Vi fant svar på:

JAY Balance med Cryo Fluid har fordeler både på sommeren og vinteren. På sommeren utsettes huden for ytterligere risikofaktorer, som høy utetemperatur, noe som medfører mer fukt og svette. Det er derimot ingen forskjell i vår hudtemperatur på sommeren og vinteren. Ifølge flere studier, er risikoen for trykksår redusert når hudtemperaturen senkes.  

Vennligst referer til merket på siden av puten. JAY Balance med Cryo Fluid er merket med et blått Cryo symbol. Selve Cryo Fluid paden er segmentert i fem kamre. 

JAY Fluid med Cryo teknologi benytter faseovergang. Millioner av  mikroperler bestående av parafinvoks skifter fra fast til flytende form som respons på økt varme. Dette forbruker varmeenergi og temperaturen på hudoverflaten synker.  Grafittfilamentene i JAY Cryo Fluid vil aktivt føre varme fra setet til omkringliggende mikroperler innenfor hele paden. 

Cryo Fluid ‘tilbakestilles’ til opprinnelig tilstand når personen forflytter seg fra puten.  JAY Fluid med Cryo Teknologi kan ‘tilbakestilles’ gang på gang gjennom hele putens levetid. 

Etter kontinuerlig bruk i 8 timer, krever JAY Fluid-pad med Cryo Teknologi 12 timer tilbakestillingsperiode i romtermperatur (24° C) for å oppnå maksimal ytelse. Tilbakestillingsperioden er avhengig av omgivelsestemperatur, og kan akselereres med en lavere temperatur.  Vedvarende temperaturer over 28° C vil ikke tilbakestille paden. 

Dersom fluid-paden forblir i bruk etter 8 timer eller om paden holder seg i en vedvarende omgivelsestemperatur over 28° C under tilbakestilling, vil JAY Fluid med Cryo teknologi gi samme trykkfordeling og hudbeskyttelse som standard JAY Fluid uten aktiv kjølende effekt.  

Cryo Fluid reduserer hudtemperaturen med maks 5°C.

Vi tilbyr også JAY J3 TC Rygg med varme og ventilasjonsteknologi.

Vær oppmerksom på vedlikeholdsinstruksjonene for din JAY Balance pute. 

Cryo Fluid er en proaktiv temperaturregulerende teknologi, som gir en effektiv løsning for å redusere varme og fuktighet. 

Materialet har blitt testet over mange tusen sykluser, og vi har sørget for at den vil fungere gjennom hele levetiden til Jay Balance puten.