Support / Ofte stilte spørsmål / Nitrum / Er de justerbare setebåndene komfortable?

Er de justerbare setebåndene komfortable?

Er de justerbare setebåndene komfortable?

Quickie Nitrum er designet og utviklet i samarbeid med rullestolbrukere, som også har testet produktet og gitt oss tilbakemeldinger. Resultatet ble å utvikle et system som har behov for lite styrke ved justering og feste av båndene. Setet beholder innstillingen du har gjort i lang tid. Som i alle andre fastrammestoler må du benytte en sittepute oppå stolens eget sete. Denne må velges ut fra ditt eget behov for trykkfordeling/avlastning.