Support / Ofte stilte spørsmål / Hjelp og Support / Skal du kjøpe et produkt?

Skal du kjøpe et produkt?

Vi fant svar på:

Ja du kan få kjøpe våre produkter, men ikke direkte fra oss! Du som privatperson kan kjøpe mange av våre produkter gjennom Hjelpemiddeldeal.no. Dette er en selvstendig nettbutikk. Dersom du ønsker et produkt som du ikke finner i nettbutikken, kan du sende en epost til hjelpemiddeldeal.no og fortelle hvilket produkt du søker. Dersom dette er vårt produkt, kan vi i de fleste tilfeller hjelpe deg med dette. 

Det kommer helt an på hvilke valg du gjør på rullestolen. Hvis du spør som privatkjøper, kan du på Hjelpemiddeldeal.no se noen standard rullestoler med utpris. Dersom du velger annet tilbehør eller ekstra utstyr vil det komme tillegg.
Dersom du er formidler, må du kontakte oss for å få et tilbud på den riktig utstyrte rullestolen du ønsker.

Vi selger kun til offentlige etater eller institusjoner. Private kan kjøpe produkter via Hjelpemiddeldeal.no. Frakt ut av landet må da gjennomføres privat.
Da vi selger til kunder der det som oftest er kontraktsfestede priser, så legges ikke disse ut på nett.
Ja. Kontakt oss gjerne på post@sunrisemedical.no så sender vi den aktuelle brosjyren til deg. NB; husk å gi beskjed om at du ønsker en papirutgave!
På vår hjemmeside under "Kontakt oss", under Support eller på baksiden på våre brosjyrer og kataloger.
I første omgang må du snakke med din lege/terapeut som behandler deg. De vil fortelle deg hvordan du søker om et hjelpemiddel som du kan få låne av det offentlige. Dersom ditt behov er kortvarig er det som regel kommunen som hjelper deg, men om det er et varig behov (mer enn 2 år) vil det være NAV Hjelpemiddelsentral som vil formidle produktet. Du kan lese mer på NAVs hjemmesider NAV.no.