Support / Ofte stilte spørsmål / Hjelp og Support / Vedlikehold & Support

Vedlikehold & Support

Vi fant svar på:

Dersom du har mottatt ditt produkt fra en hjelpemiddelsentral eller din kommune, skal du henvende deg til dem. Du låner produktet fra det offentlige og vi kan dessverre ikke hente dette uten avtale med NAV.

Du bør først henvende deg til de du fikk produktet fra. Dersom du ikke får svar på ditt spørsmål, kan du sende ditt spørsmål til oss på adressen: post@sunrisemedical.no

Dersom du har mottatt ditt produkt fra en hjelpemiddelsentral eller din kommune, skal du henvende deg til dem. Du låner produktet fra det offentlige, og vi kan ikke selge deler til denne direkte til den som bruker produktet. Dersom du har kjøpt privat gjennom Hjelpemiddeldeal, kan du sende en e-post til de for å kjøpe delen du ønsker. Husk alltid å oppgi produktets serienummer som du finner på merkingen på produktet (S/N).

Du kan laste ned alle brukerveiledninger fra våre nettsider under Support eller under det aktuelle produktet. Det er lurt å lese på produktets merking hva produktet heter, slik at du får korrekt veiledning. Når du skal søke på et produkt må du vite korrekt skrivemåte. 
Ta kontakt med de som leverte deg produktet. De vil vurdere produktet før de eventuelt bestiller deler hos oss.

Du kan enten gå til NAV sine hjemmesider og slå opp produktet i "Hjelpemiddeldatabasen" eller du kan gå til produktet du søker her på våre hjemmesider. Velg så fanen Dokumentasjon/Support og der vil du på de fleste produkter finne et dokument som heter Artikkelnummerliste. Denne inneholder våre artikkelnumre og HMS-numre på alle hovedprodukter og tilbehør i denne kontrakten.