Attitude Junior Håndsykkel

Riktig Attitude for barn!

Vår QUICKIE Attitude Junior sykkelfront er ideell for de som ønsker å forbedre sin styrke og utholdenhet ved utendørs aktiviteter som å sykle. Når du får din første sykkelfront føles det som du får en helt ny verden og en helt annen frihetsfølelse enn du har hatt tidligere! Vi vil jo at barna skal like å sykle like mye som vi selv gjør!

Les mer >

QUICKIE Attitude Junior sykkelfront for barn

Arranger en QUICKIE Attitude Junior demonstrasjon idag.

Ser du etter brosjyre? Ingen problem,bare velg opsjonen og vi sender deg en kopi på e-post. Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en demonstrasjon?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger for å sende deg en e-postbekreftelse og kontakte deg for å avtale demonstrasjon med en Sunrise Medical-representant. Vi vil ikke sende noe personlig informasjon til noen før det er avtalt med deg og fått ditt samtykke. Informasjonen du gir oss på web vil bli lagret i Storbritannia og vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å oppfylle din forespørsel (og ikke lenger enn 1 år).

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.