Tomcat Tiger

Trehjulsykkel Tomcat Tiger

Tomcat Tiger er en tre-hjulssykkel med fast nav for de minste barna. Fast nav tilsier at barnet kan tråkke både forover og bakover. Denne sykkelen har høy utveksling, noe som gjør det enklere å sykle. Geometrien mellom setet og pedalene gjør at barn som strever på andre sykler, klarer å sykle på Tomcat Tiger. Tomcat Tiger med ledsagerstyring gir barnet en flott mestringsopplevelse i trygge omgivelser.Tomcat Tiger har mange muligheter for tilpassing av setet slik at det enkelte barns behov blir ivaretatt. Tomcat Tiger er ideell for barn i alderen 2 til 6 år.

Les mer >

Trehjulsykkel Tomcat Tiger

Media og dokumentasjon

Tomcat Tiger blå med skyvestang
Tomcat Tiger med ryggstøtte

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.