Acky / Acky LS

Acky og Acky LS

Sunny Acky er velutstyrt i standard utgave. Et stort utvalg av tilbehør gjør at sykkelen enkelt kan tilpasses behovene til det enkelte barn. Lavt tyngdepunkt og cambring av bakhjulene gjør sykkelen stabil og trygg. Sunny Acky leveres med fast nav, fast nav med ledsagerstyring eller frinav og gir. Fast nav gjør at barnet kan sykle både framover og bakover. Ved bruk av skyvestang med styring benyttes Acky LS. Ønsker du Acky med hjelpemotor kan du lese om den under Acky PAS. 

Les mer >

Trehjulsykkel Sunny Acky og Acky LS

Media og dokumentasjon

Acky med ryggstøtte
Acky sykkel for barn
Sunny Acky trehjulssykkel med ledsagerstyring

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.