Zippie Voyage

Avansert sittevogn med fire hjul for små barn

Zippie Voyage er en sportsvogn/sittevogn for små barn med ekstra behov for støtte i sittende stilling. Voyage ser ut som alle andre sportsvogner, men har mange muligheter i setesystemet for trygg og god sittestilling med god støtte for barnet. Stort tiltutslag og god vinkelregulering av ryggen gjør at barnet får svært mange muligheter for stillingsendring.

Les mer >

Available Colours:

Avansert sittevogn med 4 hjul for små barn

Media og dokumentasjon

Zippie Voyage i daglig bruk
Zippie Voyage
Zippie Voyage  med Hi-Lo understell

Video

Bilder

Arranger en ZIPPIE Zippie Voyage demonstrasjon idag.

Ser du etter brosjyre? Ingen problem,bare velg opsjonen og vi sender deg en kopi på e-post. Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en demonstrasjon?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger for å sende deg en e-postbekreftelse og kontakte deg for å avtale demonstrasjon med en Sunrise Medical-representant. Vi vil ikke sende noe personlig informasjon til noen før det er avtalt med deg og fått ditt samtykke. Informasjonen du gir oss på web vil bli lagret i Storbritannia og vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å oppfylle din forespørsel (og ikke lenger enn 1 år).

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.