Hvordan bestille

4 trinn til en spesialtilpasset løsning

Finn din nærmeste selger

Interessert i en spesialtilpasset rullestol? Les disse trinnene først. Dersom du får stolen din gjennom NAV, må alt organiseres gjennom din terapeut. Våre selgere kan bistå dere med å finne frem til den beste løsningen for deg.  Sunrise Medicals selgere.

Er du ikke sikker på hvem som er din selger, så  kontakt oss og vi vil fortelle deg hvem som er din kontakt.

Å kommunisere om dine krav

Din Sunrise selger vil fylle i Bestillingsskjemaet for ditt produkt og sørge for at alle aktuelle mål oppgis korrekt. Dine krav til spesialtilpasning er viktig å få frem i detalj. Gjerne supplert med bilder i tillegg til beskrivelse. Selgeren vil sørge for at  Built-4-Me teamet får din forespørsel.

Vurdering og produksjon

Så snart forespørselen er mottatt vil teamet vurdere om den kan leveres som ønsket. Det vil analyseres om det finnes risiko ved løsningen og evaluere den før de gir et tilbud. dersom tilbudet godkjennes vil produktet og løsningen bli satt i produksjon.

Levering

Når din spesialtilpasning er ferdig vil produktet bli sendt til Sunrise Medical i Norge der de vil melde fra til NAV om at produktet er ferdig. Utlevering avtales med terapeut og du kan få det ferdige produktet. På denne måten er vi sikre på at alle blir fornølyd med løsningen.

Gode tips ved måling og bestilling

  • Husk å ha på deg dine vanlig klær når du skal ta mål. Svært tykke jakker eller for eksempel høye hæler vil kunne påvirke målene som skal tas.
  • Forsøk å forklare løsningen så detaljert som overhodet mmulig. Det er bedre å si for mye enn for lite. Benytt bilder og/eller tegninger i tillegg til tekst.

  • Din Built-4-Me rullestol vil bli unik - laget spesielt for deg. Du må derfor påregne lengre leveringstid enn normalt ved slike bestillinger. Jo mer kompleks løsningen er jo lengre vil leveringstiden bli. .

  • Måltaking og beskrivelse av behov kan ta litt tid, så beregn deg god tid ved denne avtalen. Det er viktig at du selv gir informasjon til vår selger slik at han/hun kan oppgi riktig informasjon videre.