Sitte & Stå / Leckey / Ståstativer / Leckey Squiggles+

Leckey Squiggles+Stander

Dorsalt, oppreist og frontalt ståstativ i ett produkt.

Å kunne stå er veldig viktig. En oppreist stilling gir tyngdekraften mulighet til å assistere for funksjonene til vårt indre system. Når barnet står bærer det sin egen vekt gjennom ben og ledd, dette vil forme og øke styrken i ben- og ledd strukturer.

Forskning viser at stående har en positiv effekt på hofteleddet, og dens formasjon. En stående stilling vil medføre strekk i stramm muskulatur og sørge for en alternativ posisjon. En stående stilling er også viktig sosialt, da det muliggjør interaksjon på samme nivå som sine jevnaldrende.

Avtale demonstrasjon BESTILLINGSSKJEMA
Squiggles Stander+ ståstativ for barn
Hofte abduksjon opptil 60°

Hofte abduksjon opptil 60°

Med Squiggles+ har du mulighet til å oppnå opptil 60° hofte abduksjon bilateralt. Hofte abduksjon lar seg utføre både i dorsal, oppreist og ventral posisjon. For å kunne overvåke og måle grad av abduksjon, er ståstativet utstyrt med en skala.

Tilbehør

Tilbehør

TT understell (Targeted Training)
Dynamisk base for målrettet trening av kjernestabilitet.
Målrettet trening kan redusere mengde tilrettelagt utstyr det er behov for senere i barnets liv.
Målrettet trening i oppreist posisjon tillater trening av et segment av gangen.
 

I liggende posisjon

I liggende posisjon

I liggende stilling oppnås en helt liggende stilling. Den nye pivotbasen muliggjør overføring til vannrett stilling og  pedalen forenkler bevegelsen for assistenten.

Be om en Leckey Squiggles+ demonstrasjon idag.

Ser du etter brosjyre? Ingen problem,bare velg opsjonen og vi sender deg en kopi på e-post. Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en demonstrasjon?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger for å sende deg en e-postbekreftelse og kontakte deg for å avtale demonstrasjon med en Sunrise Medical-representant. Vi vil ikke sende noe personlig informasjon til noen før det er avtalt med deg og fått ditt samtykke. Informasjonen du gir oss på web vil bli lagret i Storbritannia og vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å oppfylle din forespørsel (og ikke lenger enn 1 år).

Meld deg på for å få våre nyhetsbrev

Dimensjoner
Totalbredde:590 mm
Alder:1 - 5 år
Brukers høyde:730 mm - 1110 mm
Basens bredde:590 mm
Basens bredde:950 mm
Vekt
Maks. brukervekt:22 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.