Sitte & Stå / Leckey / Sittemoduler / Leckey KIT

Leckey KIT

sittemodul passer for ungdom og voksne

KIT er et modulært sittesystem med svært mange tilpasningsmuligheter. KIT er laget for ungdom og voksne med svært komplekse behov innenfor posisjonsering.

Be om brosjyre
KIT sittemodul for ungdom og voksne
Bekkenvugge

Bekkenvugge

KIT leveres standard med en såkalt Bekkenvugge. Med denne løsningen er det enkelt og effektiv å sikre riktig stilling av brukers bekken. En stabil bekkenposisjon er steg 1 ved tilpassing av stabil sittestilling. (Se brosjyre for mer inngående info.)

Kraftige understell

Kraftige understell

Kraftige ute/inne understell med tilt og elektrisk eller manuell seteløft levereres med regulerbar kjørebøyle.

Funksjon og komfort

Funksjon og komfort

Komfort er viktig for å opprettholde en funksjonell holdning og redusere unødvendig press på utsatte områder. KIT Seating System tilbyr et utvalg av to trykkavlastende puter av høy kvalitet.

Det er et bredt utvalg av utskiftbare alternativer og tilbehør kompatibelt med KIT, inkludert nakkestøtter, fotstøtter og seler som ytterligere sikrer at dette modulære sittesystemet kan utstyres for å passe til et bredt spekter av kunder.

 

Regulerbar rygg

Regulerbar rygg

Med sin segmenterte, tredelte rygg er det enkelt å stille inn ryggen til forskjellige brukere med varierende grad av støttebehov.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Sete til fotplate:330 - 510 mm
Ryggvinkel:90° - 120°
Alder:Str. 1: ca. 12-18 år/ Str. 2: 16 år - voksen
Brukers høyde:140 - 165 cm / 160 - 185 cm
Vekt
Maks. brukervekt:75 kg
Totalvekt:Stteenhet: 20,5 - 21 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support