Sitte & Stå / Leckey / Sittemoduler / Leckey Early Activity System

Leckey Early Activity System

Modulært system for aktiv utvikling

LECKEY Squiggles Early Activity System er et modulært gulvsystem som består av gulvmatte med fleksible og allsidige støtter i flere varianter som festes til gulvmatten. Alle støttene kan formes og festes slik det passer til det enkelte barn.

Be om brosjyre
LECKEY Squiggles Early Activity System
Posisjonering under lek

Posisjonering under lek

Tid for å leke er en del av små barns utvikling. LECKEY Squiggles Early Activity System gir barn mulighet til å leke samtidig som deres individuelle behov for støtte og trygghet ivaretas.  

Early Activity System fokuserer på 5 posisjoner for å oppmuntre til muskel og benutvikling: liggende på rygg, liggende på magen, liggende på siden, stående på alle fire og sittende posisjon. 
 

Utviklingsprogram medfølger

Utviklingsprogram medfølger

LECKEY Squiggles Early Activity System kommer standard med et Utviklingsprogram for barn. Dette kommer i hefteform med rikt illustrert veiledning. Heftet er inndelt i seksjoner som fokuserer på aktivitetene som kreves for målrettet lek for å styrke utviklingen av babyer og små spedbarn.

Enkelt å bruke - enkelt å flytte!

Enkelt å bruke - enkelt å flytte!

Både moro og støtte er aldri langt unna for ditt barn ved bruk av LECKEY Squiggles Early Activity System! Dette er designet for enkel transport og det er enkelt å pakke sammen når det ikke er i bruk.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:Mattestørrelse: 76x95 cm
Alder:0 - 3 år
Brukers høyde:opptil 70 cm
Vekt
Maks. brukervekt:15 kg
Totalvekt:ca 17 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.