Sitte & Stå / Leckey / Sittemoduler / Leckey PAL

Leckey PAL

Den perfekte balansen mellom postural støtte og praktisk bruk i klasserommet.

Den perfekte balanse mellom støtte, stabilitet, og anvendelighet i klasserommet.
PAL er spesielt utviklet av Leckey’s team av dyktige terapeuter og ingeniører, og er et enkelt og robust sittesystem med et appellerende utseende. PAL passer barn i alderen 1-12 år med milde til moderate behov for støtte og stabilitet i sittende stilling.
Setet er designet for å gi forbedret stabilitet i sittende stilling. Økt stabilitet redusere tretthet og bidra til at barnet beholder konsentrasjonen, og muliggjør finmotoriske aktiviteter over lengre perioder.

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
LECKEY PAL Sittesystem
Lyst og morsomt design

Lyst og morsomt design

PAL leveres i fire størrelser og i to farger, og er designet med en slitesterk treramme. En robust og enkel stol til barnehage og skole, med et utseende som appellerer.

Allsidige understell

Allsidige understell

Et bredt utvalg tilbehør er tilgjengelig for ytterligere tilpassing av sittestilling. Det finnes ulike understell- og fotstøttealternativer som hjul, vugge og meier – avhengig av barnets spesifikke behov.
 

Tilpasninger lettere enn ABC

Tilpasninger lettere enn ABC

PAL barnesetesystem er den perfekte aktivitetsløsningen i klasserommet for effektive, komfortable sitteplasser som oppfyller behovet for barn med milde til moderate behov for stabilitet og støtte.
PAL har vinkelregulerbar ryggstøtte, armlener, fotbrett og bord som sikrer den ekstra støtten som trengs for å redusere tretthet.

Enkel posisjonering

Enkel posisjonering

PAL leveres med et to-punkts hoftebelte. Hoftebeltet gir grunnlaget for en god posisjonering av barnet, gjennom en stabil og regulerbar bekkenbase.
Øvrig posisjonering som sideputer, støtter og fotbrett kan enkelt legges til for å sikre riktig posisjonerings grunnlag for et komfortabelt læringsmiljø.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Setebredde:150 mm - 380 mm
Setedybde:180 mm - 400 mm
Setehøyde:160 mm - 400 mm
Rygghøyde:265 mm - 450 mm
Ryggvinkel:95 - 105 grader
Armlenshøyde:150 mm - 240 mm
Alder:1 - 12 år (via 4 størrelser)
Vekt
Maks. brukervekt:30kg, 35kg, 40kg og 50 kg
Totalvekt:(str.1) 4,3kg, 6kg, 8,2kg og 10 kg (str.4)

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Dokumentasjon