Aktivitet

Quickie representerer en lang tradisjon i innovasjon innen rullestolteknologi. Design og supre bruksegenskaper kjennetegner  Quickie-produktene. Quickie er merkenavnet for manuelle og elektriske rullestoler i tillegg til aktivitetsutstyr som håndsykler og sykkelfronter. Hvert eneste Quickie-produkt kan tilpasses den enkeltes behov og sikrer deg optimal posisjonering og ytelse.

QUICKIE Attitude Hybrid

QUICKIE Attitude Hybrid Håndsykkel

Sykkelfronten som kombinerer manuell sykling med elektrisk motorhjelp.

Wheelblades

Wheelblades

Supre ski til din rullestol når du skal kjøre ute i snø!

  • Tilbehør til manuelle rullestoler.

Ofte Stilte Spørsmål

Totalbredden på rullestolen kan du finne i brukerveiledningen. Viktige faktorer å vite er setets bredde og hvilken cambring du eventuelt har på din stol. Dette har å gjøre med hvilken vinkel du har på plassering av drivhjulene. Totalbredden på stolen vil øke med 80 mm ved en cambringsgrad på 6 grader i forhold til en stol uten cambring. 
Det kommer veldig an på hvor ofte den benyttes, hvor du benytter den, hvor ofte du selv vasker og vedlkeholder den og hvor den lagres når den ikke brukes. Med normalt godt vedlikehold anbefales det å ha service ca 1 gang per år. Oftere dersom du  benytter den hardt hver dag.Produkter som eies av NAV følger deres rutiner og praksis for service og vedlikehold.Se i brukerveiledningen for råd om renhold og vedlikehold av rullestolen. 
Om du har en sammenleggbar rullestol vil du finne en merkelapp på rammens kryss under setet. På en fastrammestol vil du finne den bak på rammen. 
En aktiv rullestol er en fellesbetegnelse på stoler som er lette i vekt og beregnet for aktive brukere som har styrke i overkroppen og armene til å kjøre stolen selv. En allround stol er ofte en stol som er beregnet på brukere som kjører noe selv og som også får hjelp ved kjøring. Som oftest er allroundstolene sammenleggbare(kryssramme) og har høyderegulerbare kjørehåndtak. Allroundstolene er ofte noe tyngre enn aktivstolene. 
Dette er en benevnelse på typer rullestoler som er svært lette i vekt og passer godt for personer som er aktive og kjører rullestolen selv. Innenfor denne gruppen av rullestoler finner du varianter av stoler som f.eks. fastrammestoler og kryssrammestoler som igjen har ulike egenskaper. Eksempler på aktivstoler fra Quickie er Helium, Krypton, Xenon2 og Impera.
 1 2 3 4 

Tilbehør til rullestolen din.

Fra vesker til eikebeskyttere, sett din personlige preg på rullestolen. Du vil finne bilder og artikkelnumre i katalogene som ligger under dokumentasjon på hvert produkt.