MicroPilot

Joystick styring uten bevegelse

MicroPilot er en joystick til styring av rullestol. Denne er ment for brukere som har svært lite eller ingen bevegelse og/eller styrke. Teknologi basert på kraftoverførsel gir brukere med minimal styrke og nedsatt funksjon mulighet for å styre sin elektriske rullestol. Justeringer av følsomheten gjør det mulig å fininnstille styringen til den enkelte bruker. Metallkonstruksjonen gjør enheten meget holdbar.

MicroPilot har en plug-and-play løsning og er kompatibel med elektronikk fra de fleste produsenter.

Be om brosjyre
Switch-It MicroPilot joystick
SpaceDisk Handtray

SpaceDisk Handtray

SpaceDisk gir fremragende muligheter for plassering av MicroGuide. Kan monteres på armlenet eller midt foran og derutover yte støtte til brukerens hånd. SpaceDisk er også et godt valg til brukere, som har behov for å holde fast i kanten av en plate, og den gir beskyttelse til joystickene ved å innkapsle kabinettet til styreenheten, mens det hele tiden er full tilgang til styringen.

SpaceDisk dreier på et kuleledd og gjør det mulig å plassere joysticken i mange forskjellige posisjoner fra 300° til 60° for optimal plassering. Fiberoptikkontakter for mode kan monteres på SpaceDisk – ideelt til personer med meget begrenset bevegelighet i hånden.

Montering til hake/munnstyring

Montering til hake/munnstyring

Chin Harness er en monterings platform til styringsenheter til elektriske rullestoler. Chin Harness plasseres rundt brukerens nakke og gir mulighet for å styre rullestolen med haken, leppene eller tungen. Monteringsposisjonen er ikke avhengig av brukerens posisjon ift. rullestolen, da den er plassert på brukeren og dermed beveger seg sammen med brukeren. Systemet fås med en komfortabel nakkepute i skum, som gjør selesystemet behagelig.

Chin Harness fås i to størrelser: standard i en 6" bredde, og large i en 8" bredde. Chin Harness er enkelt å ta av for å lette forflytning.

Mekanisk svingbar hakestyring

Mekanisk svingbar hakestyring

Link-It mekanisk, svingbar montering av hakestyring kan monteres med joysticks som MicroPilot, VersaGuide eller Allround joystick. Den monteres bak på hovedstøtten. Dette opsettet gir brukeren mulighet for styring med hake eller munn uten bruk av et selesystem og letter samtidig forflytning av brukeren.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dokumentasjon/Support

Dokumentasjon