MicroGuide

En liten joystick som krever svært lite styrke

MicroGuide styring til rullestoler og som krever kun en lett berøring.

Joystick med et lite mekanisk utslag. Den betjenes ved hjelp av svært lite kraft og liten bevegelse. 

Be om brosjyre
Switch-It MicroGuide Mini Proporsjonal Joystick
SpaceDisk Handtray

SpaceDisk Handtray

Micro Joystick montert med Link-It SpaceDisk. Denne gir fremragende muligheter for plassering av MicroGuide. Kan monteres på armlenet eller midt foran og gi støtte til brukerens hånd. SpaceDisk er også et godt valg til brukere som har behov for å holde fast i kanten av en plate. 

Montering til hake/munnstyring

Montering til hake/munnstyring

Micro Joystick montert med Link-It bøyle for hakestyring. Systemet fås med en komfortabel nakkepute i skum, som gjør bøylesystemet behagelig.

Link-It bøyle for hakestyring fås i to størrelser: standard i 6" bredde, og large i 8" bredde. Den er enkel å ta av for å lette forflytning.

Mekanisk hakestyring swing-away

Mekanisk hakestyring swing-away

Link-It mekanisk, utsvingbar hakestyring kan monteres med flere typer joysticker. Den monteres bak på hodestøtten. Dette opsettet gir brukeren mulighet for styring med hake eller munn uten bruk av et bøylesystem og forenkler samtidig forflytning ut og inn av rullestolen.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dokumentasjon/Support

Dokumentasjon