Allround Joystick

Multifunksjonell joystick til rullestoler

Multifunksjonell joystick for rullestoler. Den inneholder to uttak for på/av og for funksjoner. Den leveres i to versjoner, en med en DB9 kontakt og en med direktekontakt til R-Net systemet. Joystick Allround er også tilgjengelig i en HD versjon som tåler kraftigere håndtering og har blitt utviklet for personer med kraftigere bevegelser.

Be om brosjyre
Switch-It Allround Joystick
Fås også i en meget robust versjon

Fås også i en meget robust versjon

Allround Heavy Duty joystick er en slitesterk versjon av standard Allround-joystick med utvidet utslag og kraft. Som navnet antyder, så er denne joysticken utviklet til personer med svært kraftige bevegelser.

Fås også i en Light-version

Fås også i en Light-version

Allround Joystick Light er en kompakt versjon av standard joystickmodulen, men med mindre krav til styrke enn en standard Allround Joystick. Som navnet antyder, er denne joysticken utviklet til allround bruk og er egnet til størstedelen av rullestolbrukere med nedsatt muskelstyrke eller mbevegelse.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dokumentasjon/Support

Dokumentasjon