Dual Pro™

Hodestyring for intuitiv kjøring

Dual Pro er et hodekontrollsystem med muligheter for finjustering og tilpasning for å gi brukeren en enkel, eksakt og intuitiv kjøreopplevelse.
Dual Pro tilbyr en unik og enkel justering av fart.
Den kan justeres og tilpasses til den enkelte brukers styrke og kapasitet. Venstre og høyre pute kan justeres individuelt for optimal sving følsomhet.

Be om brosjyre
Dual Pro™ hodestyring fra Switch-It
Programmering mens bruker sitter i stolen

Programmering mens bruker sitter i stolen

Dual Pro kan enkelt programmeres fra baksiden av hodeputen. Dette er svært praktisk for fagpersoner som skal tilpasse /finjustere oppsettet til den enkelte bruker mens brukeren sitter i stolen.

Tilpasningsvennlig og enkel å lære

Tilpasningsvennlig og enkel å lære

Dual Pro's følsomhet og kraften som kreves for å aktivere hodekontaktene kan tilpasses og justeres til hver enkelt brukers styrke og evner. Venstre og høyre pute kan justeres individuelt, hvilket er viktig da brukeren kan ha svært ulik styrke på hver side. Riktig tilpasset justering vil føre til at brukeren raskere lærer seg kunsten å styre rullestolen.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dokumentasjon/Support

Dokumentasjon