DriveStation

Ergonomisk controller til elektrisk rullestol

Switch-It DriveStation er en ergonomisk, håndholdt proporsjonal enhet tilpasset til bruk som alternativ betjeningsenhet. DriveStation tar en eksisterende Controller og konverterer dens kommandoer til signaler, som rullestolens elektronikk forstår, for å kunne kjøre stolen eller styre andre av stolens funksjoner. Fire spesifikke sittekonfigurasjonsprogrammer gjør det mulig å skreddersy enheten, så den er best egnet til brukerens behov.

Ideell til bruk til pediatriske pasienter: DriveStation er en enkel tilgang til brukere, som allerede er vant til å bruke game-controllere. DriveStation har mulighet for både proporsjonal og kontaktstyrt kjøring. Joystick-knappene kan anvendes til proporsjonal styring, mens action og/eller retningsknappene kan anvendes til kontaktstyrt kjøring.

 

Les mer >

Switch-It DriveStation beregningsenhet

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.