DriveStation

Ergonomisk controller til elektrisk rullestol

Switch-It DriveStation er en ergonomisk, håndholdt proporsjonal enhet tilpasset til bruk som alternativ betjeningsenhet. DriveStation tar en eksisterende Controller og konverterer dens kommandoer til signaler, som rullestolens elektronikk forstår, for å kunne kjøre stolen eller styre andre av stolens funksjoner. Fire spesifikke sittekonfigurasjonsprogrammer gjør det mulig å skreddersy enheten, så den er best egnet til brukerens behov.

Ideell til bruk til pediatriske pasienter: DriveStation er en enkel tilgang til brukere, som allerede er vant til å bruke game-controllere. DriveStation har mulighet for både proporsjonal og kontaktstyrt kjøring. Joystick-knappene kan anvendes til proporsjonal styring, mens action og/eller retningsknappene kan anvendes til kontaktstyrt kjøring.

 

Be om brosjyre
Switch-It DriveStation beregningsenhet

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dokumentasjon/Support

Dokumentasjon