Toalettseil

Toalettseil for bruk på passive løftere

Dette seilet er spesialdesignet for bruk til toalettbesøk. Det er utformet slik at det gir rom for av- og påkledning. Det kan ikke benyttes av alle brukere, da brukeren må kunne sitte i oppreist stilling. For brukere som har behov for mer støtte henviser vi til Løftelaken som toalettseil og/eller Bad/Dusjseil. Brukes sammen med 6-punkts løftebøyle.

Les mer >

Toalettseil til bruk sammen med personløfter.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.