Løfteseil uten hodestøtte

Løfteseil uten hodestøtte til passive løftere.

Dette seilet er meget enkelt i bruk og egner seg til generell bruk. Det benyttes sammen med Advance eller Presence med 6-punkts løftebøyle. Vil kunne passe til ca 85% av brukerne. Du kan få seilet i 3 forskjellige utførelser; Polyester, Bad/Dusj eller som polstret. Standard normal tykkelse på stoffet kalles polyester. Bad/dusj seilet er av et nettingstoff og er svært egnet til bruk i våte omgivelser da det tørker meget raskt. Polstret er også av polyester, men ekstra polstring gjør at seilet føles mer komfortabelt.

Les mer >

Løfteseil uten hodestøtte til passive løftere.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.