Løfteseil uten hodestøtte

Løfteseil uten hodestøtte til passive løftere.

Dette seilet er meget enkelt i bruk og egner seg til generell bruk. Det benyttes sammen med Advance eller Presence med 6-punkts løftebøyle. Vil kunne passe til ca 85% av brukerne. Du kan få seilet i 3 forskjellige utførelser; Polyester, Bad/Dusj eller som polstret. Standard normal tykkelse på stoffet kalles polyester. Bad/dusj seilet er av et nettingstoff og er svært egnet til bruk i våte omgivelser da det tørker meget raskt. Polstret er også av polyester, men ekstra polstring gjør at seilet føles mer komfortabelt.

Les mer >

Løfteseil uten hodestøtte til passive løftere.

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.