Komfortseil

Komfortseil med Securi3-fester

Dette er et spesialkonstruert løfteseil kun til bruk sammen med 4-punkts Løftebøyle / Vugge. Seilet har høy rygg/nakke-støtte, komfortpute i ryggen og polstring rundt bena. Som tilbehør kan komfortputen fås med ekstra tykk polstring, noe som gir ekstra mykhet for bruker. I tillegg leveres dette seilet med et unikt meget sikkert festesystem som kalles Securi3. Dette gir ekstra trygghet for at seilet er 100% festet og at det ikke kan løsne ved et uhell. Seilet finnes i 5 størrelser, barnestørrelse,
Small, Medium, Large og Ekstra large. Du kan velge mellom standardseil, polstret seil eller Bad/Dusj-seil i nettingstoff.

Les mer >

Komfortseil med Securi3-fester

Media og dokumentasjon

Polstret komfortseil med Securi3-fester
Standard Komfortseil med Securi- fester

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.