Komfortseil

Komfortseil med Securi3-fester

Dette er et spesialkonstruert løfteseil kun til bruk sammen med 4-punkts Løftebøyle / Vugge. Seilet har høy rygg/nakke-støtte, komfortpute i ryggen og polstring rundt bena. Som tilbehør kan komfortputen fås med ekstra tykk polstring, noe som gir ekstra mykhet for bruker. I tillegg leveres dette seilet med et unikt meget sikkert festesystem som kalles Securi3. Dette gir ekstra trygghet for at seilet er 100% festet og at det ikke kan løsne ved et uhell. Seilet finnes i 5 størrelser, barnestørrelse,
Small, Medium, Large og Ekstra large. Du kan velge mellom standardseil, polstret seil eller Bad/Dusj-seil i nettingstoff.

Les mer >

Komfortseil med Securi3-fester

Media og dokumentasjon

Polstret komfortseil med Securi3-fester
Standard Komfortseil med Securi- fester

Bilder

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.