Advance

Sammenleggbar og funksjonell passiv løfter

Advance - den sammenleggbare løfteren fra Oxford markerer et stort fremskritt innen både design og ytelse for personløftere. Fremstilt ved bruk av det aller seneste innen design- og produksjonsteknologi, er løfteren den mest funksjonelle og stilfulle i sin klasse per i dag.
Med dennes funksjoner forventer man en stor og tung løfter. Dette er imidlertid ikke tilfelle med Advance som er både kompakt og smidig. Advance er ypperlig å bruke på steder hvor plass og lagring er sentrale spørsmål. Den er ideell å bruke i
hjemmet eller på institusjoner hvor plassmangel ofte er en viktig faktor.

Les mer >

Advance

Media og dokumentasjon

Advance
Advance (1)
Advance (2)

Bilder

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.