Oxford Advance

Liten og nett, sammenleggbar og svært funksjonell

Advance - den sammenleggbare løfteren fra Oxford markerer et stort fremskritt innen både design og ytelse for personløftere. Fremstilt ved bruk av det aller seneste innen design- og produksjonsteknologi, er løfteren den mest funksjonelle og stilfulle i sin klasse per i dag.
Med dennes funksjoner forventer man en stor og tung løfter. Dette er imidlertid ikke tilfelle med Advance som er både kompakt og smidig. Advance er ypperlig å bruke på steder hvor plass og lagring er sentrale spørsmål. Den er ideell å bruke i
hjemmet eller på institusjoner hvor plassmangel ofte er en viktig faktor.

Be om brosjyre
Advance
Rekkevidde

Rekkevidde

Advance har god rekkevidde på sine løft: minimum opphengshøyde: 39 cm maksimum: 169 cm.

Enkel å frakte

Enkel å frakte

Aluminiumsstrukturen kombinert med ergonomien i designet gjør den lett å flytte. Når den er foldet sammen, kan den transporteres som en vogn for å flytte den fra et sted til et annet. 

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:1080 mm
Totallengde:1300 mm
Totalhøyde:1860 mm
Minste høyde:1360 mm
Størrelse framhjul:75 mm
Størrelse bakhjul:100 mm (m/bremser)
Ytelse/Vekt
Materiale:Aluminium
Ground clearance:30 mm
Maks. brukervekt:155 kg
Totalvekt:31.7 kg (inkl. batt.)

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Dokumentasjon