Advance

Sammenleggbar og funksjonell passiv løfter

Advance - den sammenleggbare løfteren fra Oxford markerer et stort fremskritt innen både design og ytelse for personløftere. Fremstilt ved bruk av det aller seneste innen design- og produksjonsteknologi, er løfteren den mest funksjonelle og stilfulle i sin klasse per i dag.
Med dennes funksjoner forventer man en stor og tung løfter. Dette er imidlertid ikke tilfelle med Advance som er både kompakt og smidig. Advance er ypperlig å bruke på steder hvor plass og lagring er sentrale spørsmål. Den er ideell å bruke i
hjemmet eller på institusjoner hvor plassmangel ofte er en viktig faktor.

Les mer >

Advance

Media og dokumentasjon

Advance
Advance (1)
Advance (2)

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.