Om Sunrise / Firmapresentasjon

Firmapresentasjon

Sunrise Medical er ledende innen utvikling, design, produksjon og distribusjon av manuelle rullestoler, elektriske rullestoler, scootere, rullatorer og flere sittesystemer. 

 

Sunrise Medical er ledende innen design, produksjon og markedsføring av innovative mobilitetsprodukter av høy kvalitet.

Sunrise Medical er ledende innen utvikling, design, produksjon og distribusjon av manuelle rullestoler, elektriske rullestoler, scootere, og sittesystemer. Sunrise Medical produserer sine produkter i egne fabrikker i USA, Mexico, Tyskland, Storbritannia, Spania, Polen, Nederland, Australia, Norge og Kina.

Våre nøkkelprodukter, som markedsføres under merkenavnene Quickie, Zippie, Breezy, Sterling, Gemino, Nova, JAY og Coopers , selges gjennom et nettverk av forhandlere og/eller egne distributører i over 130 land.

Sunrise Medicals hovedkontor i Europa ligger i Malsch, Tyskland og det nord-amerikanske kontoret ligger i Fresno, California. Selskapet sysselsetter over 2200 ansatte på verdensbasis.

I Norge vil du finne vårt hovedkontor i Vestby og produksjon/kontor i Lillehammer.

Our mission:

To improve people's lives by creating innovative, high-quality products.

Våre verdier:

Kundefokus

Våre kunder kommer alltid først!
Sunrise Medical er forpliktet til å møte eller overgå våre kunders forventninger! Vi skal bygge våre relasjoner basert på tillit, kunnskap og raske tilbakemeldinger.

Teamarbeid

Teamarbeid er en viktig del av vår virksomhet!
Å dele kunnskap og fremme utvikling gjennom økt kommunikasjon skal bidra til å nå våre forretningsmål. Et positivt og proaktivt team skal kjennetegne våre ansatte og føre til bedre resultater. Dette betyr også å bry seg om sine kollegaer og gi støtte, veiledning, motivasjon og konstruktive tilbakemeldinger når det er riktig.

Engasjement

Ta ansvar og eierskap!
Dyktighet og initiativ skal bidra til å gi Sunrise Medical og våre kunder en økt verdi. Vi skal holde avtaler og ved eventuelle avvik skal vi finne gode og effektive løsninger. Vi skal involvere oss og gjøre vårt beste - hele veien!

Innovasjon

Kontinuerlige forbedringer!
Sunrise og alle ansatte vurderer og evaluerer kontinuerlig våre rutiner, våre produkter, våre prosesser og vi søker alltid etter bedre løsninger. Vi oppmuntrer våre ansatte samt våre kunder til å komme med forslag, innspill og tilbakemeldinger om oss og produktene våre. Vi er åpne for forandringer som gjør oss mer effektive og som gjør vår bedrift og våre produkter bedre. Dette vil igjen gi våre kunder et bedre liv!

Vårt beste

Vårt mål er å "Forbedre menneskers liv"!
Vi skal gi vårt aller beste hver eneste dag! Vi skal gi våre kunder den beste kvalitet - i alle ledd!