Nando Too Pas

Sunny Nando Too PAS er en 3-hjuls tandemsykkel med hjelpemotor for større barn og ungdom.

Hjelpemotoren vil spesielt kunne hjelpe til ved oppstart, ved sykling i motbakke og ved sykling i motvind. Ledsager kan sitte bak eller foran. 3 hjul gir økt stabilitet på sykkelen. Dette merkes tydelig ved av- og påstigning. Sunny Nando Too PAS har flere innstillinger som gjør det mulig å tilpasse sykkelen til barnets/ungdommens funksjonsnivå. Et stort utvalg av tilbehør er tilgjengelig.

Les mer >

Tandemsykkel Nando Too Pas

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.