Easy PAS

Easy PAS er den største trehjulsykkelen med hjelpemotor. Skrittlengde 73-97cm.

Hjelpemotoren gir syklisten inntil dobbel pedalkraft i de tunge situasjonene, ved oppstart, i motbakke og i motvind. Lavt tyngdepunkt og cambring av bakhjulene gjør sykkelen stabil. Easy PAS er smal bak, slik at den enkelt kommer fram. Sykkelen har et nett utseende. Easy PAS har mye utstyr som standard. Sammen med et bredt utvalg av tilbehør kan sykkelen tilpasses de fleste behov.

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
Trehjulsykkel Easy PAS
Se Easy PAS i ny kontrakt!

Se Easy PAS i ny kontrakt!

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totallengde:172 cm
Trinnhøyde:34 cm(innstigningshøyde)
Skrittlengde min:70 cm
Skrittlengde maks:94 cm
Størrelse framhjul:24"
Størrelse bakhjul:20"
Ytelse/Vekt
Gir skiftere:7gir
Bremser:Trommel/Felg
Parkeringsbrems:Ja
Håndbrems:Ja
Hjelpemotor:Ja
Differensial:Ja
Beregnet for barn:ungdom/voksne
Maks. brukervekt:120 kg
Totalvekt:34,5 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Ja det har vi. Vi har sykler i mange størrelser og med mye utstyr som tilbehør og kan derfor i de fleste tilfeller finne en god sykkel til barn. Syklene overlapper hverandre i størrelse slik at du alltid vil finne en sykkel som passer. Benytt skrittlengde som mål når du velger sykkel.

Ja det kan man. Fra ganske små Acky-sykler og opp til voksen størrelse tilbyr vi sykler med hjelpemotor. 

Hjelpemotoren er enkel og trygg i bruk og er like velegnet for barn som for voksne. En vanlig problemstilling er at det kan være tungt for syklisten å sette sykkelen i bevegelse. PAS (Power Assist System) løser dette problemet.

PAS(Power Assist System) er elektrisk hjelpemotor som enkelt lades opp ved hjelp av laderen som følger med. Hjelpemotoren/PAS har størst effekt i de tyngste situasjonene:
• ved oppstart
• ved sykling i motbakker
• ved sykling i motvind
• med tung last

Bruker sykler ved å trå framover. Når bruker trår bakover skjer det ikke noe. Fri nav er gunstig for å kunne stille inn optimal ”start-posisjon” for pedalene slik at det er enklest mulig å sette sykkelen i gang. Pedalene står i ro i utforbakker. Sykkelen har to håndbremser, en for forhjul og en for bakhjul.

 1 2