Image 3 sykehusseng

Universal sykehusseng med lav høyde og lekkert design

Image 3 oppfyller de ergonomiske kravene fra pasienter og pleiepersonell som en moderne seng skal. Mangesidigheten og lekkert design, gjør at sengen tilfredstiller kravene til de fleste avdelinger.  Image 3 håndterer pasientsikkerhet og mobilisering på en unik måte gjennom kombinasjonen av SafeFree®grinder og lav høyde.

Les mer >

Sykehussengen Image 3

Media og dokumentasjon

Image 3 seng og nattbord
Image 3 sykehusseng
Image 3 sykehusseng

Bilder

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.