J3 TC rygg

Redefiner din standard innen sittende med mikroklimatisk kontroll

Mikroklimatisk kontroll...med en bryter!

Inspirert av ledende aktører innen bilindustrien, har vi utviklet den første rullestolryggen med integrerte termiske og ventilerende egenskaper. Funksjonene er sømløst kombinert med den velprøvde og pålitelige JAY J3 rullestolryggen. 

Den patenterte termoteknologien i JAY J3 TC ryggen gir suveren komfort og er utviklet for å hjelpe med å regulere kroppstemperaturen. Ventilerende kjøling bidrar til å fjerne fukt, mens varmeelementet varmer hele ryggen. 

Be om brosjyre
Crash Tested JAY J3 TC rullestolrygg
Kliniske fordeler

Kliniske fordeler

Den patenterte og integrerte termoteknologien i JAY J3 TC ryggen kan hjelpe personer som har problemer med å regulere egen kroppstemperatur, for eksempel personer med ryggmargsskade eller Multippel Sclerose (MS). Ryggen er spesielt egnet for personer som sliter med å regulere egen kroppstemperatur til skiftende klimatiske forhold. 

I flere år har kliniske studier verden over undersøkt temaer rundt temperaturkontroll og det faktum at kjølesystemer i ulike former har vist seg å være fordelaktige. Davis et al. skrev at "økt temperatur i omgivelsene eller økt kjernetemperatur" forverrer symptomene hos personer med MS, mens Song et al. fokuserte på at personer med ryggmargsskade "ikke kan reagere hensiktsmessig på skiftende temperaturer i omgivelsene". JAY J3 TC er spesielt utviklet for å bidra til å redusere disse vanlige symptomene.

Suveren komfort

Suveren komfort

Temperaturen på huden er viktig for komfort og kan bidra til å hindre skader på huden. Med hudtemperatur er vanskelig å håndtere. Ved å sømløst kombinere den velprøvde komforten og påliteligheten av JAY J3 ryggen med thermisk og ventilerende teknologi, kan du oppnå bedre komfort. Om det er kaldt elelr varmt vil du kunne takle din dag på en bedre måte. 

  • Kjølende system med mikrovifter: Kjølesystemet består av et ventilerende innlegg med små integrerte vifter.
  • Patentert thermoteknologi: Varmesystemet bruker varmetråder for å generere varme. 
JAY trekk

JAY trekk

JAY J3 TC ryggen optimerer luftgjennomstrømming gjennom bruk av spesifikke stoffer og spesielt utviklede ventilasjonskanaler. Det porøse 3DX stoffet promoterer luftgjennomstrømming gjennom ryggputen. Det mikroklimatiske trekket er laget av et hurtigtørkende materiale som bidrar til redusert lagring av varme og fukt. 

Det velprøvde JAY J3 posisjoneringskonseptet

Det velprøvde JAY J3 posisjoneringskonseptet

Den pålitelige JAY J3 ryggen baserer seg på antropometrisk riktig form for en optimal passform. Ryggen støtter en oppreist stilling og bidrar til en stabil og ergonomisk sittestilling. 

Som TC rygg er JAY J# ryggen tilgjengelig i tre ulike konturer:

  • Grunn kontur (5 cm - moderat sidestøtte)
  • Medium kontur (8 cm - medium sidestøtte)
  • Mid dyp kontur (15 cm - full sidestøtte)
Enkel i bruk

Enkel i bruk

For varm? Bruk bryteren på JAY J3 TC ryggen til å starte ventilasjonen og kjøle deg ned. Funksjonen kjennetegnes med et blått lys. 

For kald? Bruk bryteren på JAY J3 TC ryggen til å varme deg opp. Funksjonene kjennetegnes med et rødt lys. Varmesystemet varmer hele ryggen og lar deg fullt ut nyte de kalde dagene. 

Sikkerhet

Sikkerhet

Temparaturkontroll (TC) teknologien er tatt fram med din sikkerhet i fokus. Inspirert av bilindustrien har Sunrise Medical kombinert teknologien med de strenge teststandardene for rullestoler. Resultatet er JAY J3 TC ryggen, en perfekt match for din livsstil. 

Varmesystemet er utstyrt med an automatisk sikring som hindrer at temperaturen overstiger 40°C.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:41 / 46 / 51 cm
Totalhøyde:34 / 38 / 42 / 46 / 50 / 53 cm
Vekt
Maks. brukervekt:136 kg / 225 kg avhengig av feste
Alternativer
Sittepute:3DX stoff, sort
Kontur:Grunn kontur, medium kontur og Mid dyp kontur

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.