J3 PDC rygg

Posterior dyp kontur PDC

J3 PDC rygg er en fast rygg med dyp kontur og lavt plasserte sidestøtter. Posterior Dyp kontur (PDC) er 15 cm dyp. PDC-ryggen er designet for brukere som trenger sideveis stabilitet.

Alle PDC-ryggene har faste, integrerte sidestøtter til stabilisering av bekkenet. Sidestøtter, faste eller utsvingbare, kan monteres på høy og skulderhøy modell. PDC-modellene kan altså tilpasses med 4 sidestøtter, hvilket gir en unik stabilisering og mulighet for korrigering.

Hodestøtter og belter kan festes på høy og skulderhøy PDC-modell. Hurtigkoplingsbrakett gjør det enkelt å ta av og på ryggen.

Les mer >

JAY J3 PDC rygg

Media og dokumentasjon

J3 PDC i flere høyder
J3 PDC ryggen sett ovenfra
Jay J3 PDC forfra

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.