Sitte & Stå / JAY / Puter / JAY J2 Cushion DC

JAY J2 Cushion DCSittepute

Stabil sittepute som tilbyr god posisjonering og støtte under forflytning, for brukere med svært høy risiko for trykksår

J2 Cushion DC (DC= Deep Contour) har en fast, anatomisk formet base med stabil støtte for bekkenet og lårene.

Sittebrønnen er fylt av en selvjusterende oljepad som sikrer at sitteknutene synker svært godt ned i materialet. Høyden på J2 DC og mengden oljemasse gjør den til den optimale puten for personer med svært høy risiko for trykksår.  Puten leveres klar til bruk og trenger svært lite vedlikehold. Dette gir trygghet i hverdagen for alle.

Den flate og stabile putefronten er dekket av et tykkere lag mykt skum. J2 Cushion (DC) tilbyr stabilitet og trygghet ved forflytning, enten denne skjer selvstendig eller med hjelp.

Puten leveres med mikroklimatisk trekk som avleder fukt og varme og bidrar til å holde huden frisk. Inkontinenstrekk er tilgjengelig som tilbehør.

J2 Cushion (DC) leveres i et størrelsesspekter som dekker en stor brukergruppe, fra 35x35cm til 60x45cm.

Be om brosjyre
JAY J2
Jay J2 DC base

Jay J2 DC base

J2 DC basen er en stabil base som gir svært god støtte til sittestillingen. Sittebrønnen er dyp og gir sittebensknutene mulighet til å synke svært godt ned i materialet. Derfor egner J2 DC seg for personer med svært høy risiko for trykksår. 

Jay Flow Fluid

Jay Flow Fluid

J2 DC leveres med en oljepad  med tre kammer i sittebrønnen. Oljemassen er selvjusterende og trenger svært lite vedlikehold. Dette sikrer optimal trykkfordeling til enhver tid. Under lårene har innlegget et mykt skumlag for økt trykkfordeling og komfort.

Trekk

Trekk

J2 DC leveres med to mikroklimatiske trekk som standard. Trekkene gir god luftgjennomstrømming og kanaliserer bort varme og fuktighet. Puten kan leveres med inkontinenstrekk ved behov.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:36 - 61 cm
Totalhøyde:10 cm
Dybde:36 -51 cm
Vekt
Totalvekt:2.4 kg (40x40cm)
Maks. brukervekt:150 kg
Alternativer
Sittepute:Mikroklimatisk trekk(2)

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.