J2 DC (dyp)

Stabil sittepute som tilbyr god posisjonering og støtte under forflytning, for brukere med svært høy risiko for trykksår

J2 DC har en fast, anatomisk formet base med stabil støtte for bekkenet og lårene.

Sittebrønnen er fylt av en selvjusterende oljepad som sikrer at sitteknutene synker svært godt ned i materialet. Høyden på J2 DC og mengden oljemasse gjør J2 DC til den optimale puten for personer med svært høy risiko for trykksår.  Puten leveres klar til bruk og trenger svært lite vedlikehold. Dette gir trygghet i hevrdagen for alle.

Den flate og stabile putefronten er dekket av et tykkere lag mykt skum. J2 DC tilbyr stabilitet og trygghet ved forflytning, enten denen skjer selvstendig eller med hjelp.

J2 DC leveres med mikroklimatisk trekk som avleder fukt og varme og bidrar til å holde huden frisk. Inkontinenstrekk er tilgjengelig som tilbehør.

J2 DC leveres i et størrelsesspekter som dekker en stor brukergruppe, fra 35x35cm til 60x45cm.

Les mer >

JAY J2

Media og dokumentasjon

JAY J2 Dyb pude
JAY J2 Deep Contour
JAY J2 dyp base

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.