J2 DC (dyp)

Sittepute som kompenserer/korrigerer for asymmetri og feilstillinger. Risikogruppe: Høy

JAY J2 dyp er en anatomisk utformet, stabil pute bestående av skumbase, oljepad med tre kammer og et mykt skuminnlegg og to mikroklimatiske trekk som standard.

Puten er meget stabil og kan kompensere for feilstillinger og asymmetrier. Setebrønnen er fylt med en oljepad med tre kammer og mykt skuminnlegg. Puten er dynamisk og selvjusterende, oljemassen former seg automatisk rundt brukers bekkenparti og oljemassen beveger seg med bruker. Sittebeinsknutene kan synke inntil 7,5cm ned i puten.
Puten er designet for både hengekøye- og plansete.
 

Les mer >

JAY J2

Media og dokumentasjon

JAY J2 Dyb pude
JAY J2 Deep Contour
JAY J2 dyp base

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.