J2

Stabil sittepute som tilbyr posisjonering og god støtte under forflytning, for brukere med høy risiko for trykksår

J2 har en fast, anatomisk formet base med stabil støtte for lårene. 

Sittebrønnen er fylt av en selvjusterende oljepad som sikrer at sitteknutene synker svært godt ned i materialet for optimal trykkfordeling. Puten leveres klar til bruk og trenger svært lite vedlikehold. Dette gir trykkhet i hverdagen for alle.

Den flate og stabile putefronten er dekket av et mykt skumlag. J2 tilbyr stabilitet og trygghet ved forflytning, enten denne skjer selvstendig eller med hjelp.

J2 leveres med mikroklimatisk trekk som avleder fukt og varme og bidrar til å holde huden frisk. Inkontinenstrekk er tilgjengelig som tilbehør.

J2 kan tilpasses for ytterligere stabilitet og posisjonering ved hjelp av tilbehør. Basen kan også skjæres i ved individuelle behov, for eksempel en coxitløsning.

J2 leveres i et størrelsespekter som dekker en stor brukergruppe, fra 35x40cm til 60x50cm.

Les mer >

Jay J2 sittepute

Media og dokumentasjon

JAY J2 Cushion
JAY J2 base med oljepad
Jay J2 formet skumbase

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.