Sitte & Stå / JAY / Puter / JAY J2 Cushion

JAY J2 CushionSittepute

Stabil rullestolpute for brukere med høy risiko for trykksår

J2 har en fast, anatomisk formet base med stabil støtte for lårene. 

Sittebrønnen er fylt av en selvjusterende oljepad som sikrer at sitteknutene synker svært godt ned i materialet for optimal trykkfordeling. Puten leveres klar til bruk og trenger svært lite vedlikehold. Dette gir trygghet i hverdagen for alle.

Den flate og stabile putefronten er dekket av et mykt skumlag. J2 Cushion tilbyr stabilitet og trygghet ved forflytning, enten denne skjer selvstendig eller med hjelp.

J2 Cushion leveres med mikroklimatisk trekk som avleder fukt og varme og bidrar til å holde huden frisk. Inkontinenstrekk er tilgjengelig som tilbehør.

Puten kan tilpasses for ytterligere stabilitet og posisjonering ved hjelp av tilbehør. Basen kan også skjæres i ved individuelle behov, for eksempel en coxitløsning.

J2 leveres i et størrelsespekter som dekker en stor brukergruppe, fra 35x40cm til 60x50cm.

Be om brosjyre
Jay J2 sittepute
Jay J2 base

Jay J2 base

Stabil base med gode muligheter for individuell tilpasning. Basen kan tilpasses ved hjelp av de mange tilbehørene som oppbyggingskloss, hoftestøtte, bendeler og bensamlere. I tillegg kan basen skjæres til for ytterligere tilpasning, for eksempel en coxit-løsning. 

Jay Flow fluid

Jay Flow fluid

Setebrønnen er fylt med en oljepad med tre kamre. Oljepaden dekker hele flaten og er dynamisk og selvjusterende. Oljepaden opprettholder de trykksårforebyggende egenskapene over tid og er vedlikeholdsfri.

Trekk

Trekk

Jay J2 puten leveres som standard med to mikroklimatiske trekk. Puten kan leveres med inkontinenstrekk ved behov.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:35 - 60 cm
Totalhøyde:8 cm
Dybde:40 - 50 cm
Vekt
Totalvekt:2,0 kg (40x40)
Maks. brukervekt:175 kg
Alternativer
Sittepute:Mikroklimatiske trekk 2stk

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.