Sitte & Stå / JAY / Puter / JAY Balance Cushion Deep Contour fluid

JAY Balance Cushion Deep Contour fluidSittepute

Gir balanse mellom trykkavlastning, komfort og stabilitet. Balance Cushion Deep Contour fluid har oljepad i setebrønnen.

Ved å kombinere de beste trykksårforebyggende egenskapene med stabilitet og komfort, vil Jay Balance gi deg en trygg og god løsning uten kompromisser.

Egenskapene inkluderer bl.a.:
- Nyhet! Balance Cushion kommer nå i ny høyde, 11 cm
- Høyden på Balance Cushion Deep Contour fluid gjør at den egner seg      blant annet til bruk i elektrisk rullestol.
- Oljepad, selvjusterende
- Fast base som grunnlag for en stabil sittestilling
- Mykt, heldekkende skumlag for økt komfort
- Posisjoneringsdeler som tilbehør
- Innovativt dual-trekk system
- Stort størrelsesspekter
- Enkel å bestille

Be om brosjyre
JAY Balance sittepute
Optimal sittebrønn

Optimal sittebrønn

Størrelsen og formen på sittebrønnen i Balance Cushion, eller bekkenområdet, er basert på antropometriske målinger av gjennomsnittlig bekkenbredde for å sikre maksimal stabilitet. De bakre og de brattere frontveggene er formet for å sikre at oljemassen holder seg på plass der den skal være. Oppbyggingsklosser for bekkenet (tilbehør) gir mulighet for å tilpasse Balance Cushion til et fiksert skjevstilt bekken. Balance Cushion kan leveres med oljepad eller luftinnlegg. 

Jay oljepad eller luftinnlegg

Jay oljepad eller luftinnlegg

Velg mellom oljepad eller luftpad, se Balance Cushion (Air S/Air D). De trykksårforebyggende egenskapene er tilsvarende for de to valgene. Luftinnlegget kan tilpasses den enkelte person, men krever jevnlig vedlikehold/kontroll av luftmengden, enten av personen selv eller av hjelper. Oljepaden er vedlikeholdsfri og derfor et trygt valg.

Innovativt dual-trekk

Innovativt dual-trekk

Rullestolputens innovative innertrekk og yttertrekk håndterer kravene til luftgjennomstrømning og effektiv inkontinenshåndtering. Det indre trekket er vannresistent og enkelt å tørke av og gjøre rent, samtidig som den vanntette glidelåsen med tråd som ikke suger til seg væske, minsker risikoen for at skumbasen blir våt. Det mikroklimatiske ytre trekket leder bort varme og fukt, hvilket minsker risikoen for trykksår. Det finnes ytterligere to ytre trekk å velge i; stretchtrekk og inkontinenstrekk.

Posisjoneringsdeler

Posisjoneringsdeler

Bruk posisjoneringsdeler (tilbehør) for ytterligere posisjonering av bekken og lår. Oppbyggingsklosser for bekken kan benyttes for å tilpasse puten til et fiksert skjevstilt bekken. Balance Cushion er en meget god rullestolpute for ulike posisjoneringsbehov og øker sittetoleransen.

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:34 - 60cm
Totalhøyde:foran: 11 cm /bak: 10 cm
Dybde:34 - 60cm
Vekt
Maks. brukervekt:150kg (34 - 50cm bredder) / 225kg (56 - 60cm bredder)
Alternativer
Sittepute:Mikroklimatisk (std), Inkotrekk og Stretchtrekk (tilbehør)
Putetype:Skum / olje

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.