Elektriske rullestoler / Magic Mobility / Elektrisk rullestol til utebruk

Elektrisk rullestol til utebruk

Sand, snø, gjørme eller vått gress - det spiller liten rolle - Extreme X8 tar deg trygt frem uansett underlag.

Extreme X8 tilbyr deg først og fremst sikkerhet for at du kommer trygt og enkelt frem dit du skal. I tillegg vil du kunne få nye opplevelser - kanskje få muligheten til å oppsøke nye steder og delta i aktiviteter du tidligere ikke trodde var mulig.

Extreme X8

Extreme X8

Elektrisk rullestol med firehjulstrekk!

  • Ble lansert i Norge 20. januar 2022!
Magic 360

Magic 360 Midthjulsdrevet elektrisk rullestol

Den komplette elektriske rullestolen!

  • Kommer snart!

Ofte Stilte Spørsmål

Hver kombinasjon av led lamper som blinker betyr noe spesielt. F eks et visst antall lamper betyr at laderen står i når du prøver å slå på stolen. Eller at noen har glemt å koble inn frikoplingen etter at man har flyttet stolen manuelt. En oversikt over hva disse blinkingene betyr, finner du i din brukermanual.
Alle prisforhandlede batterier er godkjente i henhold til IATA og kan taes med på reise med fly. For å få tak i et dokument som bekrefter dette kan du gå til Produkter - elektriske rullestoler. Velg så det produktet du har og velg Support Dokumentasjon. Under Annet vil du finne et dokument om dette. Det står også noe om dette i din brukerveiledning. . 
Ja, det går bra. Kontakt din terapeut eller HMS for hjelp til bestilling. Sunrise Medical nås på telefon 66 96 38 00 for ytterligere informasjon. Det er svært viktig å vite korrekt navn på ditt produkt og oppgi serienummer når tilbehør/deler skal etterbestilles. Disse opplysningene finner du på merkingen på stolen.
www.sunmedwebiq.com
Ja, det kan være lurt å lade batteriene hver kveld, uansett om du har brukt stolen mye eller lite. Det er spesielt viktig å full-lade stolens batterier før du bruker den første gang. Dersom du ikke lader regelmessig vil det etterhvert redusere batterienes evne til å holde på kraften, noe som vil resultere i dårligere ytelse. 
 1 2 3 

Elektriske rullestoler for utendørs bruk kjennetegnes med svært gode kjøreegenskaper på alle underlag. Den elektriske rullestolen kan ta deg med på opplevelser du tidligere ikke trodde var oppnåelige. Samtidig er det viktig at rullestolen er håndterlig i forhold til for eksempel transport, både i privat kjøretøy og på offentlig kommunikasjon, slik at dette ikke setter begrensninger for de gode turopplevelsene. Elektriske setefunksjoner og et godt og tilpasningsvennlig setesystem gir deg komfort og stabilitet til å utforske verden i ditt eget tempo!

Extreme X8 har firehjulstrekk og gir deg komplett kontroll og framkommelighet, uavhengig av om du kjører over sand, gjørme, snø eller vått gress. Understellet er kompakt, og med den lille snuradiusen tar Extreme X8 like godt fram i ulendt terreng som i trange omgivelser i bymiljøet, inkludert T-bane og heis. På grunn av sin firehjulsdrift og gode framkommelighet er Extreme X8 også er godt valg der stolen kjøres av ledsager. Extreme X8 lanseres i Norge i januar 2022.

Er du på utkikk etter en elektrisk rullestol som egner seg for kombinert innendørs- og utendørsbruk? Ta en titt på Quickie Puma 40 FWD eller Quickie Puma 40 RWD. Ved behov for ekstra lav setehøyde, for økt stabilitet eller behov for plass ved bruk av rullestolen som førerete i kjøretøy, anbefaler vi LS300.

Er du på utkikk etter elektrisk rullestol for innendørs bruk? I så fall anbefaler vi Real 6100 Plus.