Drivaggregat / Empulse / Drivaggregat, brukerstyrt

Drivaggregat, brukerstyrt

Smart design for å gi deg det lille ekstra for uavhengighet og frihet. EMPULSE drivaggregater gir deg mulighet til å utvide ditt eget areal for utfoldelse. Et drivaggregat vil spare deg for krefter på dine daglige turer. Motorene kan enkelt tas av og på slik at du selv velger når de skal benyttes. Du vil finne F55 som kontrolleres ved hjelp av et styre med gass og brems, du finner Wheeldrive - Drivhjul med motor og Smartdrive som festes til rammen under setet på rullestolen.

 

EMPULSE F55 (14

EMPULSE F55 (14")

Ekstra krefter til din rullestol!

  • Vinner i post 16 brukerstyrt drivaggregat
Empulse Wheeldrive

Empulse Wheeldrive

Opplev å bruke din manuelle rullestol på lange turer uten å bruke mye krefter!

  • Post 15 - Drivhjul med elektrisk fremdrift
EMPULSE F55 (8.5

EMPULSE F55 (8.5")

Ekstra krefter til din rullestol

  • Vinner i post 16 brukerstyrt drivaggregat
SmartDrive

SmartDrive

Drivaggregatet selges nå fra Permobil.

Ofte Stilte Spørsmål

F55 kan enkelt monteres til de fleste manuelle rullestoler. Både kryssrammestoler og fastrammestoler kan benytte dette drivaggregatet. Se også kompatibiltetsoversikten som du finner under Dokumentasjon. Denne viser hvilke stoler det er laget kombinasjonsavtale med. Se også monteringsanvisninger for montering. Her finner du også krav til de ulike rullestolene, dimensjoner og former. 
Maks hastighet forover er 10 km/t. Alternativ hastighet (tilbehør) er 6 km/t eller 15 km/t.  

Mobilitet - det har aldri vært så lett!

Våre drivaggregater til manuelle rullestoler er meget enkle å feste til stolen. De er kompakte og kan legges sammen slik at du lett får de med deg i bilen.  Empulse drivaggregater vil gi deg de kreftene du savner for å kunne bevege deg rundt uten å måtte være redd for at armene ikke strekker til. Det er også en super måte å bevege seg ute i naturen på. Velg da utgaven med store hjul slik at du får best mulig fremkommelighet. Da kan du nyte turene dine!