Drivaggregat / QUICKIE / Hjelpemotor / Smartdrive

Smartdrive

Revolusjonerende hjelpemotor med mye kraft!

Smartdrive er en hjelpemotor som skåner skuldre, albuer og hender.  Motoren settes i gang med et skyv på drivringene. Ønsket fart bestemmes av kraften man bruker ved igangsetting. Motoren går til man stopper den ved hjelp av et armbånd. Passer til de fleste rullestoler. Kan også leveres med knappestyring for ledsager. 

Avtale demonstrasjon
Smartdrive hjelpemotor

Be om en QUICKIE Smartdrive demonstrasjon idag.

Ser du etter brosjyre? Ingen problem,bare velg opsjonen og vi sender deg en kopi på e-post. Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en demonstrasjon?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger for å sende deg en e-postbekreftelse og kontakte deg for å avtale demonstrasjon med en Sunrise Medical-representant. Vi vil ikke sende noe personlig informasjon til noen før det er avtalt med deg og fått ditt samtykke. Informasjonen du gir oss på web vil bli lagret i Storbritannia og vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å oppfylle din forespørsel (og ikke lenger enn 1 år).

Meld deg på for å få våre nyhetsbrev

Dimensjoner
Ytelse/Vekt
Maks. rekkevidde:ca 19 km (ISO7176-4)
Hastighetsvalg:inntil 6 km/t
Batterier:Lithium-ion
Elektronikk:Motor 36V 250W
Totalvekt:6,1 kg
Maks. brukervekt:150 kg (OBS: sjekk stolens max brukervekt!)

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.