Drivaggregat / QUICKIE / Hjelpemotor

Drivaggregat

Med et drivaggregat til din manuelle rullestol vil du være enda mer selvhjulpen. Den gir deg krefter til å kjøre i bakker og over lengre distanser. Det finnes flere typer å velge blant og du kan her se hva vi tilbyr i det norske markedet.

Smartdrive

Smartdrive

Revolusjonerende hjelpemotor med mye kraft!

WheelDrive

WheelDrive

Opplev å bruke din manuelle rullestol på lange turer uten å bruke mye krefter!

Ofte Stilte Spørsmål

Et drivaggregat til manuelle rullestoler finnes i flere varianter. Sunrise Medical tilbyr 2 ulike typer som har forskjellig funksjonalitet. Wheeldrive er drivhjul med innebygget motor som kan gi deg både oppstarthjelp og fremdrift under kjøring. Smartdrive er en enhet som festes til rammen og gir deg de samme hjelpefunksjoner som Wheeldrive

Dersom du er ute etter en sykkelfront til din rullestol, finnes Quickie Attitude Hybrid som gir deg håndpedaler og motorhjelp i en og samme enhet. 

Smartdrive er en motorenhet som festes til rammen på din rullestol. Denne styres ved hjelp av dine bevegelser av armene via et armbånd og trådløse signaler. 

Wheeldrive motorene sitter i 2 drivhjul som monteres på din rullestol istedetfor dine vanlige drivhjul. Hjulene har 2 drivringer med ulik funksjon slik at du kan styre motorhjelpen med disse.  

Ja, det må du. De krever at du kan styre rullestolen kontrollert.