24.05.2023

Switch-It Vigo hodestyring ble «Årets Nyhet» på Health & Rehab messen i København, Danmark

Det gleder oss å kunne meddele at Switch-It Vigo hodestyring har fått den prestisjetunge utmerkelsen "Årets Nyhet" ved Health & Rehab 2023 i København, Danmark. I hard konkurranse med 26 nominerte produkter fra 25 ulike selskaper, trakk Vigo det lengste strået.

Vurderingen gjennomføres av en uavhengig jury bestående av representanter fra ulike områder, inkludert helse, kommuner, design, innovasjon, utdanning og brukergrupper. Ekspertene evaluerte de registrerte produktene på messens første dag. Kriteriene for å vinne “Årets Nyhet” inkluderer nyhetsverdi, nytteverdi, økt livskvalitet for brukeren og positiv påvirkning på dagliglivet til brukere, omsorgspersoner og terapeuter.

Vigo hodestyring bemerket seg blant de innmeldte produktene og imponerte dommerne med sitt innovative design og funksjonalitet.

Juryen hadde følgende uttalelse:

”Vigo hovedstyring ser ud som et headset. Headsettet afstigmatiserer, det ser ud, som alle andre headset, og man kan høre musik på det. Man kan sige, at hovedet bliver til et joystick, det er instinktivt at benytte. En udviklingsmulighed kunne være at kalibrere det til andre velfærdsteknologiske devices.”

Vi er utrolig stolte av utmerkelsen og takknemlige for annerkjennelsen som Switch-It Vigo har mottatt.

Health and Rehab

Health & Rehab er Danmarks og Scandinavias viktigste og største møteplass for profesjonell utvikling, inspirasjon og kunnskapsutveksling. Totalt deltar rundt 6000 besøkende og 200 utstillere fra mer enn seks land. Her kan alle med tilknytning til helse, sosial, funksjonsnedsettelser og geriatri oppdatere seg gjennom workshops og debatter, samt møte produsenter, enkeltpersoner og organisasjoner som er meningsbærere innen de ulike områdene.

På utstillingen presenteres de nyeste og beste løsningene innen helse- og velferdsteknologi, rehabilitering, tekniske hjelpemidler, tjenester og omsorg og sykehusutstyr.

På udstillingen præsenteres de nyeste og bedste løsninger inden for sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering, hjælpemidler, ydelser og pleje samt hospitalsudstyr.

 

Om Sunrise Medical: Med en visjon om å forbedre menneskers liv, er Sunrise Medical verdensledende innen innovasjon, produksjon og distribusjon av avanserte tekniske mobilitetshjelpemidler og -løsninger. Produktene distribueres i mer enn 130 land under 17 egne merkenavn. Nøkkelprodukter inkluderer manuelle og elektriske rullestoler, scootere, drivaggregater, barneprodukter, sitte- og posisjoneringsprodukter og produkter til dagliglivet. Sunrise Medical er til stede med egne selskaper i 19 land og inkluderer totalt 2.600 ansatte over hele verden. Sunrise Medical Group har sitt hovedkontor i Malsch, Tyskland, mens det norske hovedkontoret er plassert i Vestby.