16.02.2021

Av og til får vi innspill fra personer som bruker våre produkter. Noen av disse meldingene er så gode at de gir oss lyst til å fortelle de videre. Her er en tilbakemelding vi har fått fra Tomas Nesheim om bruk av vår scooter med 3 hjul, Sterling Elite 2 Plus.(Tomas fulle navn benyttes etter godkjennelse.)

Vi sendte ut et nyhetsbrev for å minne om at produktet er på kontrakt med NAV og tilgjengelig for utprøving og rask levering. Vi fikk denne tilbakemeldingen fra Tomas som er ute hver dag uansett føreforhold, kjører 1000 km i året for å lufte sine 2 hunder: 

Hei

Jeg har hatt denne scooteren i flere år og er kjempefornøyd.
Har tidligere erfaring både med 4-hjuls og andre 3-hjuls, og 3 hjul er absolutt å anbefale både ut fra argumentene dere har satt opp, men et av mine hovedargument for den er at med 3 hjul har alle hjulene hele tiden bakkekontakt, samt at når vekten er fordelt på 3 i stedet for 4 hjul, får du et større marktrykk og derved ikke spinner så lett.

Du skal ha svært avansert kjørestil for å kjøre deg fast med 3 hjul.
Det skal ikke store tua til før et av drivhjulene ikke har bakkekontakt med 4 hjul og da står en der til noen kommer og dytter.

mvh
Tomas Nesheim

Vi takker Tomas for denne gode presiseringen av hvorfor denne scooteren har så god fremkommelighet. Vi tror at flere kan ha nytte av å høre denne uttalelsen! 
Vi håper Tomas og mange andre scooter-kjørere får mange fine turer med sin 3-hjuls Sterling! 
Les mer om Sterling Elite 2 Plus.