Real 9100 plus

Real arbeidsstol med el-seteløft.

Real arbeidsstol med elektrisk seteløft for voksne. Setestørrelse som tilpasses brukeren gir bedre mulighet for uhindret aktivitet. Setehøyde fra 41 cm forenkler forflytning og bruk i ulike miljøer. Intill 28 cm elektrisk seteløft. Stabile armlen med støtte langt frem sikrer trygg forflytning. Enkel betjening med hendler under armlenet. Hendler og brytere kan flyttes ved behov. Du finner Real 9100 i postene 6, 7 og 8. Se nedenfor om konfigurasjon i de ulike poster.

Les mer >

Arbeidsstol Real 9100 Plus

Media og dokumentasjon

Real 9100 i post 6

Bilder

Be om brosjyre

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Hva er dine rettigheter?

Du kan spørre oss hvilken informasjon vi har om deg, og også å rette det hvis det er unøyaktig. Du kan be om en kopi av informasjonen og slutte å bruke informasjonen din over en periode. For å sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.