Sitte & Stå / Mercado Medic / Real / Real 9200 Twin

Real 9200 Twin

Arbeidsstolen for aktive voksne med høy brukervekt.

Real 9200 Twin er en komfortabel, forsterket arbeidsstol som passer for personer med høyere brukervekt. Stolen har elektrisk seteløft og kan benyttes av personer opptil 275 kg. Stabile armlener med støtte langt frem sikrer god støtte og gir trygghet ved forflytning. Enkel betjening med håndkontroll og hendler under armlenet. Hendler og brytere kan flyttes ved behov. Håndkontrollen er  plassert lett tilgjengelig ved armlenet. 

Be om brosjyre
Arbeidsstol Real 9200 twin
Fellbart armlen

Fellbart armlen

Gode armlener som gir god og trygg støtte ved forflytning til og fra stolen. Armlenene kan også felles ned, noe som forenkler forflytning ytterligere.

Forsterket understell

Forsterket understell

Stolen er meget trygg med forsterkninger både i rygg og understell.

Real 9200 twin i rødt stoff

Real 9200 twin i rødt stoff

Real arbeidsstoler kan også fås med andre farger i stofftrekk. 

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Setebredde (XL-versjon):52-72 cm
Setedybde:40-50 cm
Setehøyde:36-56(lav)/44-72(høy) cm
Rygghøyde:43 cm
Ryggvinkel:Ja
Armrest Size:br:6-8cm / l: 30/35 cm
Ytelse/Vekt
Maks. brukervekt:275 kg (el-versjon) / 160 kg (manuell versjon)

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Dokumentasjon

Ofte Stilte Spørsmål

Ja, det er den. Sikkerhet under forflytning inn og ut av stolen er viktig, særlig for personer som bor alene. Real leverer derfor alle sine rammer med brems mot gulv. Dette gir ekstra trygghet mot velt bakover da hjulene fungerer som tippesikring. Real er alene om denne løsningen.

En arbeidsstol som er tilpasset størrelsen til brukeren er lettere å flytte seg rundt i og fungerer best i alle daglige gjøremål. Et for stort eller for bredt sete vil føles å være til hinder og vanskelig å forflytte seg i. Arbeidsstolen skal derfor tilpasses brukeren slik at den forenkler aktivitet og daglige gjøremål - samt gi nødvendig stabilitet og hvile når det er behov for det.

Ja, det gjør den. Vi fører Real arbeidsstoler for voksne og for barn. Disse igjen kan fås med flere sete-/ryggstørrelser.

Real arbeidsstoler har ulike løsninger for betjening av setefunksjoner. Noen kan benytte seg av hendler plassert under armlenet eller setet, enten det er på høyre eller venstre side, mens andre ar avhengig av at hendler og / eller brytere er plassert på en side. Real sine hendler og brytere er utviklet nettopp for å kunne løse dette. Plassering av brytere på armlen, ved fot, på bord, i nakkestøtte eller på rygg for ledsager er eksempler på dette. De kan selvfølgelig også flyttes dersom det blir nødvendig senere, slik at arbeidsstolen også fungerer over tid.

Den hovedsakelige forskjellen er utformingen på rygg og nakkestøtte.
Høy er utstyrt med høy rygg og en nakkestøtte som gir støtte under bakhodet, mens støtte er utstyrt med høy rygg med integrerte sidestøtter og en stor hodestøtte som gir god støtte for hodet ved hvile. Det skal finnes en arbeidsstol for alle, og derfor vil du finne ulike utforminger på rygg og nakkestøtte for å dekke inn ulike behov.

 1 2 3