Sitte & Stå / Mercado Medic / Real / Real 9300 Plus / Real 9400 Plus El 24V (støtte)

Real 9300 Plus / Real 9400 Plus El 24V (støtte)

Arbeidsstol for barn med behov for mer støtte til overkroppen.

Real 9300 Plus/Real 9400 Plus El 24V (støtte) har hev og senk og setetilt i 15° forover og 15° bakover. Disse stolene er konfigurert med høy og dyp rygg for ekstra god støtte i sitteenheten. Denne vil passe mindre aktive brukere som har behov for en del støtte for overkroppen. En meget stabil brems mot gulv gir stolen større sikkerhet mot velt og gir ingen slitasje på hjulene. Ergomedic sittesystem kan vokse med barnet og tilpasser stolen etter endrede behov for stabilitet, aktivitet og hvile. 

Lenker til Bestillingsskjemaer finner du i beskrivelsene nedenfor.

Be om brosjyre
Arbeidsstol med god støtte for barn
Real 9300 Plus (støtte) i delkontrakt 9

Real 9300 Plus (støtte) i delkontrakt 9

Real 9300 Plus (støtte) i delkontrakt 9 leveres med manuell (gassfjær) seteløft og manuell (gassfjær) tilt. Hendlene er plassert lett tilgjengelig under armlen. Stolen har et sittesystem som gir personen ekstra god støtte i sete og rygg. Buet hodestøtte er standard. Denne stolen gir personen noe mindre  bevegelsesfrihet, men gir ekstra god støtte ved behov for støtte ved sittende eller bakoverlent for hvile. Hel fotplate som standard.   

Flere detaljer finner du i Bestillingsskjemaet for DK9.

Real 9400 Plus El 24V (støtte) i delkontrakt 11

Real 9400 Plus El 24V (støtte) i delkontrakt 11

Real 9400 Plus El 24V i delkontrakt 11 leveres med elektrisk seteløft og manuell tilt. Flere elektriske funksjoner kan velges fra tilbehørsutvalget. Håndkontrollen er meget enkel å betjene. Stolen har et sittesystem som gir personen ekstra god støtte i sete og rygg. Buet hodestøtte er standard. Denne stolen gir personen noe mindre bevegelsesfrihet, men gir ekstra god støtte ved behov for støtte ved sittende eller bakoverlent for hvile. Hel fotplate som standard i alle størrelser, bortsett fra setebredde 29 som har delte fotplater som standard.   

Flere detaljer finner du i Bestillingsskjemaet for DK11.

Låsbar seterotasjon

Låsbar seterotasjon

Real arbeidsstoler er nå tilgjengelig med eller uten låsbar seterotasjon. Seterotasjon gjør det mulig å rotere setet i forhold til stativet, i området +90° til -90°.
Rotasjonsreguleringen er plassert under setet på høyre side på stoler med elektriske funksjoner, og under setet på venstre side på stoler med manuelle funksjoner.

Fordeler for deg

Fordeler for deg

Realstolen har grepvennlige ratt og hendler hvor du lett kan regulere dybde og høyde på ryggen. Plasseringen av hendlene gjør det enkelt og intuitivt å endre sitteposisjon. 

Armlenene kan senkes ned til under setehøyde slik at forflytning blir enklere. 

På Reals arbeidsstoler finner du bremser som går mot gulv og ikke mot hjulene. Dette gir stolen bedre stabilitet og man slipper problem med dårlige bremser mot et slitt hjul. 

Håndkontroll til stolene med elektriske funksjoner

Håndkontroll til stolene med elektriske funksjoner

Håndkontrollen til Real er meget lett å forstå og bruke med lettfattelige symboler som viser funksjonene.

Se video-presentasjon av Real arbeidsstoler!

Se video-presentasjon av Real arbeidsstoler!

Se videopresentasjon av Real arbeidsstol støtte for barn og unge. Klikk i sirkelen midt i bildet. Disse produktene er førstevalg i avtalen med NAV i delkontraktene 9 og 11 (tidl. 16 og 17) der stolene er utstyrt med høy støttende rygg og hodestøtte. 

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:61 cm
Setebredde:29-40 cm
Setedybde:17 - 56 cm
Setehøyde:55 - 98 cm
Setetilt:-15° - 15°
Rygghøyde:23 - 36 cm
Ryggvinkel:Ja
Armrest Size:br:6-8cm / l: 25/35 cm
Armlenshøyde:-6 cm - 27 cm
Størrelse bakhjul:10 cm
Størrelse framhjul:10 cm
Ytelse/Vekt
Maks. brukervekt:75 kg
Totalvekt:25 - 28 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Ja, det er den. Sikkerhet under forflytning inn og ut av stolen er viktig, særlig for personer som bor alene. Real leverer derfor alle sine rammer med brems mot gulv. Dette gir ekstra trygghet mot velt bakover da hjulene fungerer som tippesikring. Real er alene om denne løsningen.

En arbeidsstol som er tilpasset størrelsen til brukeren er lettere å flytte seg rundt i og fungerer best i alle daglige gjøremål. Et for stort eller for bredt sete vil føles å være til hinder og vanskelig å forflytte seg i. Arbeidsstolen skal derfor tilpasses brukeren slik at den forenkler aktivitet og daglige gjøremål - samt gi nødvendig stabilitet og hvile når det er behov for det.

Ja, det gjør den. Vi fører Real arbeidsstoler for voksne og for barn. Disse igjen kan fås med flere sete-/ryggstørrelser.

Real arbeidsstoler har ulike løsninger for betjening av setefunksjoner. Noen kan benytte seg av hendler plassert under armlenet eller setet, enten det er på høyre eller venstre side, mens andre ar avhengig av at hendler og / eller brytere er plassert på en side. Real sine hendler og brytere er utviklet nettopp for å kunne løse dette. Plassering av brytere på armlen, ved fot, på bord, i nakkestøtte eller på rygg for ledsager er eksempler på dette. De kan selvfølgelig også flyttes dersom det blir nødvendig senere, slik at arbeidsstolen også fungerer over tid.

Den hovedsakelige forskjellen er utformingen på rygg og nakkestøtte.
Høy er utstyrt med høy rygg og en nakkestøtte som gir støtte under bakhodet, mens støtte er utstyrt med høy rygg med integrerte sidestøtter og en stor hodestøtte som gir god støtte for hodet ved hvile. Det skal finnes en arbeidsstol for alle, og derfor vil du finne ulike utforminger på rygg og nakkestøtte for å dekke inn ulike behov.

 1 2 3