Sitte & Stå / Mercado Medic / Real / Real 9300 Plus / Real 9400 Plus El 24V (aktiv)

Real 9300 Plus / Real 9400 Plus El 24V (aktiv)

Arbeidsstolen for aktive barn og unge. Seteløft og tilt.

Real 9300 Plus / Real 9400 Plus El 24V (aktiv) har hev og senk og setetilt i 15° forover og 15° bakover. Disse stolene er konfigurert med lav rygg og liten grad av støtte, noe som gir god bevegelsesfrihet og passer godt til aktive personer. En meget stabil brems mot gulv gir stolen større sikkerhet mot velt og mindre slitasje på hjulene. Ergomedic sete og rygg med ryggvinkling. Medic for fast eller fri ryggbevegelse. Ergomedic sittesystem kan vokse med barnet og tilpasser stolen etter endrede behov for stabilitet, aktivitet og hvile. 

Lenker til Bestillingsskjemaer finner du i beskrivelsene nedenfor.

Be om brosjyre
Arbeidsstol Real 9300 for barn
Real 9300 Plus (aktiv) i delkontrakt 8

Real 9300 Plus (aktiv) i delkontrakt 8

Real 9300 Plus (aktiv) i delkontrakt 8 leveres med manuell (gassfjær) seteløft, manuell (gassfjær) tilt og ryggvinkelregulering. Hendlene er plassert lett tilgjengelig under armlen. Stolen har et aktivt sittesystem som gir personen god bevegelsesfrihet. Hel fotplate som standard. Størrelsene går fra setebredde 29 cm til 40 cm og stolene i denne dellkontrakten vil således passe for barn, unge og små voksne. 

Flere detaljer ser du i Bestillingsskjemaet i DK8. 

Real 9400 Plus El 24V (aktiv) i delkontrakt 10

Real 9400 Plus El 24V (aktiv) i delkontrakt 10

Real 9400 Plus El 24V (aktiv) i delkontrakt 10 leveres med elektrisk seteløft, manuell tilt og ryggvinkelregulering. Flere elektriske funksjoner er tilgjengelig som tilbehør. Håndkontrollen er meget enkel å betjene. Stolen har et aktivt sittesystem som gir personen god bevegelsesfrihet. Hel fotplate som standard, bortsett fra sb29 som har delte fotplater. Størrelsene går fra setebredde 29 cm til 40 cm og stolene i denne delkontrakten vil således passe for barn, unge og små voksne. 

Se alle detaljer i Bestillingsskjemaet for DK10

Låsbar seterotasjon

Låsbar seterotasjon

Real arbeidsstoler er nå tilgjengelig med eller uten låsbar seterotasjon. Seterotasjon gjør det mulig å rotere setet i forhold til stativet, i området +90° til -90°.
Rotasjonsreguleringen er plassert under setet på høyre side på stoler med elektriske funksjoner, og under setet på venstre side på stoler med manuelle funksjoner.

Fordeler for deg

Fordeler for deg

Realstolen har grepvennlige ratt og hendler hvor du lett kan regulere dybde og høyde på ryggen. Plasseringen av hendlene gjør det enkelt og intuitivt å endre sitteposisjon. 

Armlenene kan senkes ned til under setehøyde slik at forflytning blir enklere. 

På Reals arbeidsstoler finner du bremser som går mot gulv og ikke mot hjulene. Dette gir stolen bedre stabilitet og man slipper problem med dårlige bremser mot et slitt hjul. 

Håndkontroll til stolene med elektriske funksjoner

Håndkontroll til stolene med elektriske funksjoner

Håndkontrollen til Real er meget lett å forstå og bruke med lettfattelige symboler som viser funksjonene.

Se video-presentasjon av Real arbeidsstoler!

Se video-presentasjon av Real arbeidsstoler!

Se videopresentasjon av Real arbeidsstol aktiv for barn og unge. Klikk i sirkelen midt i bildet. Disse produktene er førstevalg i avtalen med NAV i delkontraktene 8 og 10 (tidl. 14 og 17). 

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:61 cm
Setebredde:29 - 40 cm
Setedybde:17 - 56 cm
Setehøyde:55 - 98 cm
Setetilt:-15° - 15°
Rygghøyde:23 - 36 cm
Ryggvinkel:Ja
Armrest Size:br:6-8cm / l: 25/35 cm
Armlenshøyde:-6 cm - 27 cm
Størrelse bakhjul:10 cm
Størrelse framhjul:10 cm
Ytelse/Vekt
Maks. brukervekt:75 kg
Totalvekt:25 - 28 kg

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.

Dokumentasjon/Support

Ofte Stilte Spørsmål

Ja, det er den. Sikkerhet under forflytning inn og ut av stolen er viktig, særlig for personer som bor alene. Real leverer derfor alle sine rammer med brems mot gulv. Dette gir ekstra trygghet mot velt bakover da hjulene fungerer som tippesikring. Real er alene om denne løsningen.

En arbeidsstol som er tilpasset størrelsen til brukeren er lettere å flytte seg rundt i og fungerer best i alle daglige gjøremål. Et for stort eller for bredt sete vil føles å være til hinder og vanskelig å forflytte seg i. Arbeidsstolen skal derfor tilpasses brukeren slik at den forenkler aktivitet og daglige gjøremål - samt gi nødvendig stabilitet og hvile når det er behov for det.

Ja, det gjør den. Vi fører Real arbeidsstoler for voksne og for barn. Disse igjen kan fås med flere sete-/ryggstørrelser.

Real arbeidsstoler har ulike løsninger for betjening av setefunksjoner. Noen kan benytte seg av hendler plassert under armlenet eller setet, enten det er på høyre eller venstre side, mens andre ar avhengig av at hendler og / eller brytere er plassert på en side. Real sine hendler og brytere er utviklet nettopp for å kunne løse dette. Plassering av brytere på armlen, ved fot, på bord, i nakkestøtte eller på rygg for ledsager er eksempler på dette. De kan selvfølgelig også flyttes dersom det blir nødvendig senere, slik at arbeidsstolen også fungerer over tid.

Den hovedsakelige forskjellen er utformingen på rygg og nakkestøtte.
Høy er utstyrt med høy rygg og en nakkestøtte som gir støtte under bakhodet, mens støtte er utstyrt med høy rygg med integrerte sidestøtter og en stor hodestøtte som gir god støtte for hodet ved hvile. Det skal finnes en arbeidsstol for alle, og derfor vil du finne ulike utforminger på rygg og nakkestøtte for å dekke inn ulike behov.

 1 2 3