Sitte & Stå / Mercado Medic / Real / Real 9700 Plus / Real 9800 Plus coxit

Real 9700 Plus / Real 9800 Plus coxit

Real 9700 og Real 9800 coxit med manuell eller elektrisk seteløft

Real 9700 plus med manuell seteløft og Real 9800 med elektrisk seteløft er begge utstyrt med coxitsete. Stolene er moduloppbygget og er enkle å tilpasse til den enkelte bruker. Disse modellene passer til brukere som for eksempel har hofteleddsproblemer og kan i sittende stilling bevege seg rundt ved hjelp av bena. Coxitsetet er delt med individuelt regulerbare klaffer. Dette gir mulighet til å sitte med en åpen hoftevinkel.

Be om brosjyre BESTILLINGSSKJEMA
Real 9700 plus arbeidsstol
Se video-presentasjon av Real arbeidsstoler!

Se video-presentasjon av Real arbeidsstoler!

Se videopresentasjon av Real arbeidsstol coxit aktiv for voksne. Klikk i sirkelen midt i bildet. Disse produktene var med i kontrakt med NAV i forrige periode og var eneste valg i delleveransene 12 og 13. NAV hadde ikke med en post for stoler med coxit sete i inneværende periode og du kan derfor fritt søke om disse produktene. Stolene er utstyrt med coxit sete der seteputens front er delt og kan innstilles individuelt for hvert ben.  

Real 9700 Plus Coxit

Real 9700 Plus Coxit

Real 9700 leveres med manuell (gassfjær) seteløft, manuell (gassfjær) tilt og ryggvinkelregulering. Hendlene er plassert lett tilgjengelig under armlen. Stolen har et aktivt sittesystem som gir personen god bevegelsesfrihet. Stolen leveres med coxitsete som kan reguleres individuelt for hvert ben slik at den tilpasses de som har behov for en mer åpen vinkel i den ene eller i begge hoftene og / eller vil ta seg frem ved hjelp av bena.

Real 9800 Plus Coxit

Real 9800 Plus Coxit

Real 9800 leveres med elektrisk seteløft, manuell tilt og ryggvinkelregulering. Flere elektriske funksjoner kan velges fra et rikholdig tilbehørsutvalg. Håndkontrollen er meget enkel å betjene. Stolen har et aktivt sittesystem som gir personen god bevegelsesfrihet. Stolen leveres med coxitsete som standard. Dette kan reguleres individuelt for hvert ben slik at den tilpasses de som har behov for en mer åpen vinkel i den ene eller begge hoftene og / eller vil ta seg frem ved hjelp av bena.

Håndkontroll til stolene med elektriske funksjoner

Håndkontroll til stolene med elektriske funksjoner

Håndkontrollen for elektriske funksjoner til Real-stolene er meget lett å forstå og bruke. 

Be om brosjyre

Hvis du er under 18, vennligst ikke gi oss noen personlige opplysninger. Du kan lese mer om våre retningslinjer for databehandling på vår personvernpolicy.

Hvordan bruker vi informasjonen hvis du ber om en brosjyre?

Sunrise Medical vil bruke dine opplysninger til å sende deg en epost med brosjyren du har bedt om. Vi vil aldri offentliggjøre eller dele dine personlige opplysninger med noen andre. Din informasjon vil bli lagret i Storbritannia og beholdes kun i 3 dager.

Dimensjoner
Totalbredde:66 cm (sb48=66 cm)
Setebredde:40 - 48 cm
Setedybde:33 - 56 cm
Setehøyde:Lav: 40 - 54 cm/ Høy: 48 - 68 cm
Setetilt:-15° - 8°
Rygghøyde:45 - 53 cm
Armrest Size:br:6-8cm / l: 35 cm
Armlenshøyde:-6 cm - 27 cm
Størrelse bakhjul:10 cm
Størrelse framhjul:10 cm
Ytelse/Vekt
Bremser:Brems mot gulv
Maks. brukervekt:150 kg
Totalvekt:25 - 30 kg (avhengig av valg)

As a part of our ongoing product improvement initiative, Sunrise Medical reserves the right to change specifications and design without notice. Further, not all features and options offered are compatible with all configurations of the wheelchair. Please consult the user instruction manual for more information.